Jeremić: Nakon pobede Bajdena „neće ostati mnogo“ od vašingtonskog sporazuma

Ostavite komentar


  1. Meni nikako gospodin Jeremeic ne lici na Ruskog simpatizera kako rekose pre neki dan ne mogu sada da se setim da li Ostojic ili Sormaz, taman da priupitam moj TV na osnovu cega to misle , kada taj ne mogu da se setim dal prvi ili drugi rece pa dao im je NIS , kakave veze ima Jeremic sa NISom ?.
    Ja bih volea da on simaptise slobodu Rusije i da bi stao u njenu odbranu u slucaju zenske Pentagonske nepogode, ali ne znam?.

    1. čemu tolika srdžba kod vas radikala ? pa imate 80% umesto da se radujete vi idete i ispoljavate mržnju u komentarima lista kog niko ne čita.

  2. Kako je pametan ovaj Jeremić, pa to je neverovatno. Pitam se gde je bio 2008-2012 dok je Vučić uz pomoć Dačića koji je već ujahao u „drpokrasku vladu“ pripremao „patrijotske četničke radikale“ za „najpodevropljane“.
    Ah setih se Jeremić je kao ministar Srbije lobirao sebi mesto za generalnog sekretara UN. E kad je izbugio priliku da postane gensek, sad mu Srbija dođe kao „utešna nagrada“ pa je „najpametniji“ šta treba uraditi.
    Hvala ali ne pristajem da budem ničija „utešna nagrada“

    1. i ne zaboraviti da je bio jurisnik Mladih socijalista, tadasnje omladine SPS. Naravno, do Petog oktobra, a onda ga je drugi obozavatelj SPS (i Kostunice, Dodika, Kusturice i Djokovica), B. Tadic preveo u DS i dao mu prvo zaposlenje u zivotu – ministar spoljnih poslova!

        1. mozda ste „iz Nis“, ali se u srpskom pravopisu DA LI obavezno pise odvojeno, a ne kao kod vas „dali“

  3. to su bila dva papira A4, na kome su dve delegacije, potpuno nezavisno jedna od druge, napisale gomilu nepovazenih reci i pojmova. Ukljucujuci – 5G, Izrael, LGBT, Kosovo…… i posle su se svi nasmesili za fotografe

  4. I ovaj se razotkrio sa koje trpeze bere mrvice.Da je normalan i pametan cekao bi da se proces izbora zavrsi pa onda komentarisao.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.