Jeremić: Oni koji su pogazili obećanja iz kampanje su ponizili građane

Ostavite komentar


  1. Jos jedan od proizvoda ruske SVR, spoljne obavestajne sluzbe. Lavrov je ponosan na njega.

  2. Najantipatičniji političar u Srbiji. Odlikuje se dvoličnošću. Da je izašao sam na izbore prošao bi kao Tadić, a ovako šlepajući se za Marinikom dobio je nezaslužen broj mesta u Skupštini. Slično je i sa DS-om koja ima totalno neharizmatičnog lidera. I oni su dobili mnogo više mesta nego što zaslužuju.

  3. Janko@, bas tako jer, ako nije glavni pa i u koaliciji stranaka, on je svakome opozicija!!!

  4. Koliko puta čovek mora biti pobeđen (ponižen), da shvati da mu nije mesto tu gde je? Neshvatljivo. Slep kod očiju, gluv kod ušiju.?

  5. Narodna stranka je verovatno najbolje organizovana stranka (u opoziciji) i u mnogome su doprineli rezultatu UZPS. Sad da se glasa ponovo Narodna stranka bi uzela više od ostatka te koalicije. Ljudi ignorišu to da narod ne želi uvođenje sankcija Rusiji, i da je ogromna većina protiv toga. Ovakva jadna politika gde se priča jedno a radi drugo nas je i dovelo do toga dokle smo stigli. Ako opozicija treba da nakon izbora odustane od svojih stavova zato što im je spolja rečeno da tako mora, onda mi takva opozicija ni ne treba, nisam za to glasao. Samo demokratija, lepo da glasamo, šta narod odluči – to, i idemo dalje.

  6. Da samostalno izadju na izbore i u mesnoj zajednici bili bi statistika greska.

  7. Aj ti bato,samostalno na izbore pa se onda trsi i opanjkavaj .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.