Jeremić: Stefanović ne može da se izvuče iz afere o trgovini oružjem

Ostavite komentar


  1. Kome Jeremic govori o aferama, pa on iza sebe ima putera i afera koliko god pozeli, bolje da se pocne baviti sam sa sobom.

    1. Leba ti a koje afere??? INFORMER AFERE….PA STA NIJE U ZATVORU…BOTOVSKI REZIM SAMO PRICA PRICE

    2. Pa,Jeremiću sve kraće i kraće noge,a nos kao u Pinokija…lepo kažu,“U laži su kratke noge“,i “Imaš nos kao Pinokio“

      1. Ljubisa ,stasi danas , pozarni ili strazar . Vuk Jeremic ima vise zavrsene skole , nego ceo sns.A iz Cacka je rodom .

        1. Pozderac,a rodom iz Čačka?Kad je otišao u Čačak?Neće da ide,isprljaće lakovane cipelice,ali zato obilazi redovno druga u zatvoru,Patrika.Šta je uradio dobro za Srbiju g.Pozderac-Jeremić dok je bio na vlasti?Jeo najskuplji kavijar,u najskupljim hotelima o trošku države,i završavao privatne poslove koristeći državne resurse…ajde ne lupetaj,života ti.

  2. A vi gospodine Jeremicu,jos uvek nismo razresili vase afere,koje im se ne zna ni kraja.Mislim da vam ovo skretanje na Stefanovica ne polazi za rukom.

    1. niste razrešili? Malo vam je osam godina bilo? Šta vi tražite na ovom sajtu? Vaši komentari su potpuno nebitni. Mislite da ćete promeniti mišljenje slobodoumnih ljudi vašim bljuvotinama? Vaši glasači čitaju ona djubrad od informera, Kurira …tako da vam je trud uzaludan.

  3. Jeremić stvarno lupeta. Ne možete doneti danas zakon kojim ćete definisati neko krivično delo a onda po tom zakonu kažnjavati nekog ko je pre 5-10 godina radio nešto što je tada bilo po zakonu…
    Tako zakoni ne funkcionišu. Zakon o lustraciji bi takođe bio takođe neustavan.

  4. Ta afera je izmisljena tako da nema potrebe ni da se brani, Jeremicu pogledaj dokument gde je Djilas umesan u Krusik.

    1. Đilas umešan u Krušik? Oho, ovo je nešto sasvim novo!
      Nego, kad si tako dobro obavešten, reci nama neprosvetljenima, kakav je to dokument i šta piše u njemu?
      I ne, iako imam naočare, nema problema, ne treba da mi ga čitaš, kao Vučiću!

  5. Gospodin Jeremić čistog obraza i pri zdravoj pameti komentariše afere.
    Ovakav bezobrazluk Srbija još videla nije.
    Sram vas bilo Vuče Jeremiću

      1. A kako tebe zovu možda Botić
        A što se tice menija ti si avanzovao jedeš škampe i francusko vino

  6. Mislim da Jeremić ne zna šta da radi sa svojim aferama,pa pokušava da skrene pažnju sa sebe na druge, pri tom koristeći se „dokazima“, rekla-kazala.

    1. istina Danas najmanje cenzurise ili ne cenzurise uopste u poslednje vreme.. nadam se da je to zbog mojih konstantnih apela 🙂 , da ne postanu ko N1(100% komentra protiv Vucica a svaki ima 10 puta vise – od +).. ako hocete dijalog i duele eto vam, pa udrite jedni na druge, pa ko pametniji, ko duhovitiji….

    2. Ja se to vec danima pitam. Mislim da ovo nema direktno veze sa Jeremicem vec samo sa temom Krusik. Na svakom clanku koji se time bavi ima pregrst botova. Ima li kraja nasem udvorickom mentalitetu i koliko nisko udvorica treba da bude da shvati da radi na sopstvenu stetu, to me zanima?!

  7. Vidim da su se botovi raspisali po ovoj temi i pominju afere Vuka Jeremića što inače smatram da je ok samo neka mi neko od njih nabroji afere dotičnog. Kad već čovek ima toliko afera hajde da čujemo jednu.

  8. Ma kakva afera ovo je izmisljena priča. Gde su dokazi? To što se ucveljeni mamin sin izlupetao na televiziji nije nikakav dokaz. Na kraju će on odležati zbog iznošenja poverljivih informacija.

    1. ili tatin ucveljeni sin? Šta bre lupate? Koje poverljive informacije. Za svaki kredit kod banaka, klijent mora dostaviti listu kupaca i dobavljača, ZR i bruto bilans, stanje zaliha….Nije on izneo podatke o tehnologiji proizvodnje oružja, što bi bila poslovna tajna. Skupili ste se ovde kao muve na nešto, ali ove novine ne čitaju vaši glasači, tako da trud vam je uzaludan. Jasdno jhe da morate pojesti taj sendvič, koji gazda baca pred vas. Samo ne zaboravite da to nije iz njegovog džepa, već i iz mog penzionerskog, kojie je 4 godine džepario.

  9. Najmanje pravo da prica o aferama ima bre ovaj Jeremić, pa ovo je samo dokaz da čovek nema ni malo obraza.

  10. Hocete hocete, al malo sutra. I vuçi i nikoliçi su obecavali i lustracije, cesljanje imovine i oduzimanje iste, borbu protiv korupcije i kriminala pa nista. Tako da vi niste opozicija vuçiju nego promeni sistema.

  11. Rese Jeremic. PA da li ovaj covek ima pravo da izjavi bilo sta pa ti se ne mozes izvuci za zivota sta si sve ucinio. HA ha

    1. Sta je ucinio, gde si procitao, da li je pokrenuta istraga tuzilastva?Ako nije, da li to znaci da je drzava nesposobna ili nas laze?

  12. Ne sme se dozvoliti da se afere prekrivaju i spinuju. Jednom treba preseci i reči ovako više ne ide. Ali vučić ne sme jer ga Doktor drži u šaci. Ogledalo je napuklo, nadam se da će se i drugi osloboditi straha, i da je ovo samo grudva koja će pokrenuti lavinu otkrića njihovih mahinacija. A, onda zakon, pa kazne…

  13. Boga mi, botovi na dugme. Dok im je šef na kardiološkom pregledu. Džaba vam priča, ukrali su oružje i preprodali ga. To je istina, a istina mnooogo boli!

  14. Jeremic bolje da cuti, i bolje da ne pocinje sa aferama o drugim osobama jer prvo on ima iza sebe dosta afera kriminala, malverzacija itd…

  15. Jeremić nije dostojan da komentariše bilo koga. On koji iza sebe ima bezbroj afera i prljavih radnji, bolje mu je da ćuti.

  16. Svim lopovi sve treba oduzeti i zaposliti ih da rade na drustveno korisnim poslovima.

  17. Nevezano da li je ovo izjavio Jeremic sto izgleda boli centralu i njene botove bitno je da se podvuce da ce naprednjacka vlast morati da odgovara za sve kriminalne radnje koje je uradila tokom sada vise od 7 godina vlasti. Da ce biti bezanija neo radikala ne treba sumnjati jer sudovi ce morati da rade prekovremeno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.