Jeremić: Takozvano razgraničenje je antiustavno, Vučić pogazio zakletvu

Ostavite komentar


    1. Danas su najvažniji strateški srpski nacionalni interesi,
      a glavni je BIOLOŠKI OPSTANAK Srba tamo gde žive,
      kako 6 miliona u Srbiji, tako i onih 100.000 na KiM,
      ali i milion u Srpskoj i po 200.000 u Hrvatskoj i Crnoj gori !
      Ko izaziva sukobe Srbije sa susedima i velikimk silama
      taj rizikuje biološki opstanak Srba ,
      i postje STVARNI izdajnik nacionalnih interesa!

    1. Znači alo se nije tada razmišljalo sad treba da odustanemo i podržimo nebuloznu ideju o razgraničenju? Bravo!

    1. Kojeg Ustava …?? Zabljackog -gde je Crna Gora bila pokrajina Srbije ili onog kada se Vojvodina ne pominje ni kao region Srbije. Prica sa Kosovom je odavno zavrsena,samo se svi prave da im to nije jasno.

      1. Treba pisati novi ustav Srbije. Bez Kosova,Crne Gore i Vojislava Kostunice (Voje Kostura) cije vreme je odavno proslo. Ako se to ne dogodi,ostace Srbija uskoro i bez multinacionalne Vojvodine.

    2. Mora se doneti novi usrtav koji će predvideti regionalizaciju Srbije na RAVNOPRAVNE pokrajine i koji predviđa i mogućnost pripajanaj Srpske ,
      a za KiM donošenje Ustavnog zakona koji predviđa specijaoni staus pod protektoratom EU i NATO.

  1. Da, vazno je sta u Ustavu pise! Ali sta ako
    se stanje na terenu ne
    slaze vec dve decenije?
    Da li da se i dalje samozavaravamo
    ili samozadovoljavamo ?

    1. A da pitamo malo Kiprane i njihove politicare gde je turska vojska vec 40 godina na severu da li postoji neki politicar ne daj Boze kao Vucic koji predlaze razgranicenje i priznavanje. Sta mislis jel postoji?

        1. Kakve veze ima EU sa realnim stanjem na terenu?! Stanje na Kipru je gore za Grke nego za Srbe na Kipru pa opet niko tamo ne pominje razgranicenje i priznanje. Srbija nece uci u EU priznala Kosovo ili ne tako da sve svodi na postovanje Ustava kao sto radi Kipar.

    2. Botovi rade prekovremeno – treba da se izda drzava i narod i treba da podrze vodju zbog toga, nisu sendvici dzaba. Ovo je Vele-izdaja !!!

      1. Realnost je u pitanju – a ne tkz botovi. Ako se ovako nastavi uskoro ce slicna prica biti i sa Vojvodinom – u kojoj sve kljuca. Vama to jos nije jasno dok ne bude kasno i Vojvodina proglasi svoju samostalnu Republiku..

  2. Da ima neke svesti prvo bi se razgovaralo o validnosti tog Ustava za koji se glasalo dva dana dok Kostunica ne nahvata sta mu treba.

    1. Kostunica odn Kostur je „umro“ na Zabljaku odn tkz zabljackom ustavu, i sada je parola „daj sta das“.. Dok se to bude cekalo, srbija ce dogurati do granica voljene kraljevine Srbije, Beograd-Vranje. U to je puno, prema svemu onome sta su sve ruzno radili svojim susedima.

  3. Najbolje da se stanje zamrzne na deset godina i da za to vreme ode, po sadasnjoj stopi rasta imigracije, jos milion i po ljudi. Nema bolje. Mislim, za tih milion i po i njihovu decu.

    1. Ako mislite na RS /republiku srpsko sumsku/ u Bosni -onda ste u pravu.
      Tu rugobu u susednoj BiH drzavi su Dacicev SPS i Vucicevi radikali ostvarili, kao svoj „patriotski“ ratni plen. Dok budu to gledali, Srbija ce se u medjuvremenu raspasti.

  4. Ali da nema ni jedan gotivan lik iz ove opozicije. Ne volim ove na vlasti ali imaju tako dobru opoziciju koja je tako neprivlacna. Ovi još vuku na desno uzalud, a bio u svetu kao.

    Pustite se te politike bre, daj nešto drugo. Kakvo Kosovo kakav nakaradan ustav na prvom mestu i rezolucija koju niko nije pročitao ili tumači po njegovom.

  5. Svi vi koji komentarišete Vučića,Jeremića i njihove komentare,izjave i sveopštu politiku,zar nemate pametnija posla,zar ništa ne radite!? Samo u Srbiji ima da svi sve znaju,da su svi stručni za sve,da se uvek gleda u tudje dvorište,a ne u svoje,jadno i bedno. Niko ne komentariše stranku i političare iz te stranke koji su zakonom morali da budu zabranjeni,a to je SPS-je. Njihova politika prilepka i „Nas i Rusa 300 miliona“ i ako su oni kriminogena grupa nekolicine doživotnih nezamenjljivih političara,jedno zlo na čelu sa Dačićem! Otvirite oči malo ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.