Jeremić: Uvođenje sankcija Rusiji bi verovatno moglo dovesti do ulaska samoproglašenog Kosova u UN

Ostavite komentar


  1. Interesantno je da srpska stampa,nigde nije prenela ili neko prokomentarisao vest sa severa Kosova..gde je policija uradila svoj posao i zaplenila drogu u vrednosti od 6 miliona eurai labaratoriju droge od 1.5 miliona eura..vest iz policie Kosova..dok kad nekom tamo seljaku Srbinu nestane kokoska..u Beogradu Savet odbrane zaseda..jer tenzije treba odrzavati..a za drogu..muk.

  2. Jeremiću, po ko zna koji put pokazuješ da ste ti i Vučić dva rukava jednog istog šinjela.

  3. To bi bilo najbolje , da konacno prekinemo agoniju oko „naseg“Kosova. Mozda bi onda Srbija krenula negde , tj izvukla se iz ovog gliba.

  4. @Citizen
    „nekom tamo seljaku Srbinu“
    razumem da nekim tamo „citizenima“ seljaci Srbi nisu važni ali „citizeni“ nisu sami u Srbiji…

  5. Pa nek udje, dosta vise sa tim Kosovom, zivot nam pojede kud ga oni pre 100 godina i oslobodise koji ce nam andrak kad smo sve prodali tamo. Ovde je vecina presla da zivi.

  6. Znači u Srbiji Lustracija, ali ne i u Rusiji. Očigledna strategija podilazenju biracima, zarad popularizma, dvojna merila, licemerje i prevrtljivost….

  7. Skupljaš poene, pa Kosovo je nezavisno odavno zahvaljujući tvojim precima, nemoj ga ti sada braniti!

  8. Zašto svi redom pričaju da sankcije ne pogađaju one kojima su namanjene, već „nevin“ narod? Sankcije su namenjene baš njemu, koji bira i trpi rukovodstvo koje mu je na čelu.

  9. Sami smo krivi.Verovatno ocekujemo da nam neko dr resi stanje.Narod je slep,sklone secer, ulje, uz sefov mig,dupliraju cenu i onda veliki gazda naredi robu iznesite na rafove.Narod zadovoljan a cena ipak bar 50 posto veca

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.