Jeremić: Vučić će se okliznuti na kosovskom pitanju

Ostavite komentar


  1. Zašto opozicija želi teoriju haosa u Srbiji to je pitanje ili kome to može da odgovara?

  2. Ma Jeremicu Vucic se odavno „okliznuo“ o svom „mentalnom pitanju“, samo sto to „pitanje“, niko ne vidi i zvanicno ne registruje. Zar se to ne vidi iz aviona a kamoli iz „USTANOVA“ koje bi se morale baviti sa mentalnim ( mentolnim ) zdravljem – druga nam Vrhovnog komandanta, zar ne, – a o Vulinu je komisija odavno „raspustena“ …

  3. Пааа, и ви а и Вучић сте сви знали да је питање Косова тврдо питање. Само што ви нисте ни хтели ни желели да га покренете, него сте чекали да вам истекне мандат. А он то није тако радио него је улетео у ватру. Размислите, можда га зато подржава Србија. Или ви не би баш да размишљате. Као она ваша министарка правде која је енглески језик писала на ћирилици. Ко зна? Нису ни Вучићеви министри неки академици али та ваша је крај крајева, барем по мени.

  4. Opozicija u Srbiju i takodje u Kosovo postali ratnobori i ratno huskaci mirovnjaci protiv mira.
    A sa druge strane Aleksander Vucic i Hashim Thaci postali mirovnjaci i hoce da postigne mir i dogovor za obe narode.
    Dok opozicija u Srbiju i u Kosovu ponasaju ne ozbilnjo i sabotirali dogovor ovo dvojica diktatora i lopuze ce da vladaju vecno.

  5. VUČIĆ ZREO ZA SUĐENJE

    Nema više u svetu vladara koji vladaju ekstremno autokratskim metodama i obmanama i lažima kao Vučić. Mi imamo takvog predsednika koji koristi moralnu posrnulost srpskog naroda i nanosi im ogromno zlo. On celo vreme beži od javnosti koja sve češće traži od nega da položi rečune ovom narodu. Ustvari smeta mu sve češća prozivka neistomišljenika da se izvrši revizija celokupnog njegovog „rada“. Jasno je da se radi o Aleksandru Vučiću i najvećem srbožderu kog’ je Srbija ikada imala. Zamislite oteo je srpsku kolevku našoj deci Kosovo, i dao ga je albanskoj deci. Tu se vidi sav njegov patriotizam i način na koji brani srpski interes. Ako je Kosovo srpsko kako tvrdi Vučić, šta onda stalno pregovara sa albancima u vezi Kosova!? Pre će biti da on ispunjava samo svoje izdajničke obaveze prema briselskom sporazumu. Pored izdaje Vučić je sproveo i veliku pljačku Srbije i potpuno rasprodaju Srbije. I tako je ta cela napredna stranka enormno obogatila, ali je zato građanima stvorila najniži standard u Evropi. Odavno sam rekao da Vučić stvara i robovlasničku Srbiju. Danas je Srbija potlačena i ponižena i tuđa zemlja.
    Sve ovo traži jednu ozbiljnu reviziju i kažnjavanje svih ovih kriminalaca koji su doveli Srbiju i obaj narod u ovakvo stanje. Međutim Vučić je kao zaštitu stvorio anarhiju, iza koje se kriju i on i svi ti kriminalci. Nikom se ne sudi ni za jedno krivično delo.
    Ali, ali…

    VUČIĆ MORA SILOM DA SPREČI BILO KAKVU REVUZIJU NJEGOVOG RADA. I MALA REVIZIJA OTKRILA PRAVO LICE VIČIĆA!!!

    Pitam! Da li je to sve štetno za Srbiju!? I Vučić i ti zločinci oko njega moraju se zaustaviti! Stvorena je kriminalna vlast i kriminalno društvo koje nas vode u propast i nestanak. Oni su i obmanjivači nacije protiv kojih se mi kao narod moramo izboriti. Moramo znati da je skučen prostor za našu odbranu, jer mediji su nam potpuno blokirani i narod nije spreman i organizovan za ovu borbu. Ali zato možemo bojkovati izbore pa neka vladaju bez naše podrške. Srpski mediji su takođe jedno veliko zlo i poštapalica ovoj vlasti i ovoj propasti. Zato kad dođe vreme moraće i oni krivično da odgovaraju za svoj kriminal.
    Još pre tri godine sam pisao da Vučić neće i nesme nikada osloboditi te medije i sudstvo u Srbiji. I iluzorno je nadati se sada da će Vučić osloboditi medije u Srbiji. On ne dozvoljava da narod sazna istinu, ubitačna je. A vi živi bili pa videli…

    I evo ovih dana taj isti srbožder koji treba da truli u zatvoru zbog tog nanetog zla Srbiji i srpskom narodu, nagovesti izbore za 2020. godinu. I odmah u svom starom i poznatom maniru nagovestio je pobedu, i otvorenu pretnju baš svim neistomišljenicima u Srbiji.
    Iz dosadašnjeg iskustva znamo da on vlada narodom obmanama i pretnjama preko medija. Kao takav, on neće dozvoliti ni opoziciji da se javno deklariše i predstave svoje programe.
    Ponovo upozoravam opoziciju (bez SRS) ukoliko se to desi da ne izazi na bilo kakve izbore. Zbog neobaveštenosti naroda opozicija sigurno gubi izbore. Umesto izbora mora se stalno obraćati stranom faktoru, sve dok ne nateraju ovog uništitelja da oslobodi medije u Srbiji. Prava opozicija mora da zna da onaj ko kontroliše televiziju, svu štampu i internet u Srbiji, ne može da izgubi izbore. Samo da ih podsetim da su mediji i reklama (svemogući) danas. Mediji imaju još veću moć kod neobaveštenog naroda. Sve ovo govorim da bi ubedio opoziciju, da pod ovakvim uslovima ne izlazi na izbore. Pošto ovaj uzurpator sve konce drži u svojim rukama, najbolje je prepustiti mu vlast i biti uz narod.
    Neće dugo proći pa će ga skinuti gladni stomaci. Biće to obična (narodna rulja) ali ćemo rešiti mnogo problema. Otom potom…

    P: Slavko

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.