Jeremić: Vučić nikome ne sme da izađe na crtu

Ostavite komentar


  1. Da ima obraza pa da iste te gradjane podseti kako ih je, upravljajuci zemljom u prethodnoj deceniji, bahatom politikom i pljackaskom privatizacijom njegov DOS kartel ostavio bez posla, egzistencije i izvesne buducnosti. A Jeremic je bio istaknuta figura te politicke grupacije.

  2. Za vreme Jeremića i DOS ekipe FAP je zadužen 100.000.000 eura. FAP je trenutno u UPPR-u i bez tih dugova. To očigledno ne može da se vidi sa prozora luksuznog apartmana u Njujorku u kome je Jeremić boravio za vreme rešavanja problema DOS-ove vladavine.

  3. Pre Vukove kandidature sam svim srcem navijao da se kandiduje. Još uvek sam siguran da ću glasati za njega. Ali… U Vukovoj kampanji je sve manje programa, a sve više Vučića. Bojim se da će načinom na koji vodi kampanju odbiti mnoge glasače koji, možda i decenijama, nisu izlazili na glasačko mesto.

  4. Koliko botova na Danasovom portalu! Imaju svi istu glupu priču koju plasira njihov patetični vođa. DOS je uništio zemlju i hoće ponovo da je ubistava, bla, bla, bla… Jedino što je pola tog DOS-a sada u SNS-u: Vesić, Čović, Mali (učestvovao u privatizaciji), Rasim, Andrija Mladenović, Trivanka, Nebojša Krstić… Isto je na lokalu, isti ljudi samo menjaju stranke i drže vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.