Jerkov: Predlog o finansiranju dogovor na relaciji Čanak – Vučić – Gojković

Maja Gojković po hitnom postupku stavila na dnevni red Predloge o finansiranju i rezoluciji o Vojvodini, na predlog LSV

Ostavite komentar


  1. Cilj Predloga rezolucije Narodne skupštine Republike Srbije o Vojvodini je da podvuče neotuđivo pravo građana Vojvodine da ravnopravno sa građanima cele Srbije odlučuju o svom položaju.

  2. Vojvodinu je Aleksandar dao bratu Andreju na koriscenje. Nastavljaju i dalje sa feudalizacijom Vojvodine.

  3. Lsv je dokazala da je jedina stranka koja se iskreno i dosledno bori za dobrobit građana Vojvodine, Bravo za Ligu, konačno da se nešto konkretno uradi!

  4. A zašto DS ovo nije uradila dok je bila na vlasti! LSV je ovim dobro poentirala.

    1. Jedna greška mi je bila što sam na nagovor prijatelja otišao na predizbornu kampanju LSV kad je Nenad Čanak nastupio sa sloganom “ di su naši novci „. Kasnije sam saznao di su naši novci Nenad Čanak je postajao sve bogatiji a sirotinja raja koja je bila na skupu sve siromašnija ! Napominjem da sam apolitičan.

  5. Interesuje me ko će da bojkotuje ovu sednicu i da li će se poslanici drugih partija koji su iz Vojvodine pojaviti….

  6. Konačno! Ovo su lepe vesti za Srbiju. Da bude sreće pa da i ostali regioni dobiju autonomiju kao Vojvodina jednog dana. Zemlja bi nam procvetala.

  7. Odično! Sad se tu nešto spinuje oko trenutka kad se to našlo na dnevnom redu. Ma nek je dogovor i sa crnim đavolom bitno je da se pokrenulo sa mrtve tačke. Apsulutno je potrebno da poslanici barem oni koji su iz Vojvodine budu u skupštinskoj sali. Oni su tamo da zastupaju građane i građanke Vojvodine a ne ciljeve svojih stranaka.

  8. Čanak prodana duša, pokazao pravo lice. Glumata, on kao bori se za prava Vojvodine, nije dođeš, nije komunjara koja je uživala blagodeti Brozovog terora.

  9. Ne znam ko ima vise mandat da otvori pitanje Vojvodine od Canka? Pa i tu Jerkovku je naucio rec Vojvodina.

  10. Što je najgore tu Jerkovku je isti taj Čanak nauči reč Vojvodina. Vremr je bilo da se priča i o nama koji živimo u Vojvodini. Za boga miloga pa nije samo Beograd Srbija ima nas i van njega. Uozbiljite se i uradite nešto a sujete ostavite sa strane!

  11. Ok, ovo mi sad deluje kao u skoli „uciteljice, prepisuje moj rad“. Ej ljudi, pa sto niste izgurali do sada? DS je imao svu vlast, sto vec nije uradio?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.