Jerkov: Šokirana sam krivičnom prijavom Zorana Lutovca

Ostavite komentar


  1. Cisto rasulo, vec vidjeno sve, ko god bio na vlasti menjace se i vodje i pajtosi njhovi..

  2. Ovaj Lutanovac će da nas spase od sns-a…. za 20-30 godina. Kada je pre godinu dana bila opsada predsedništva, Lutovac nije mogao da ubedi jednog-jedinog policajca koji je zaustavio kamion sa ozvučenjem u Kneza Miloša, 200m od predsedništva, da dozvoli istom da prođe…. Bojkot DA. Samo ne vidim kako će ovaj čovek bez energije da otera ratobornu radikalsku mafiju. A ako je stvarno tužio Jerkovu, onda definitivno završava karijeru „lidera“ ds-a.

  3. Ovaj/ova (onaj/ona) objavili nešto na tviteru i sad je to istina ili vest? Bolje bi bilo da je to objavio informer/kurir/alo? Šešeljeva škola na delu (on je objavljivao razne gluposti u svom ‘časopisu’ ‘Velika Srbija’ a onda se pozivao na te tekstove kao na svedočanstvo o istinitosti) u svakom pogledu (njegovi učenici su uzjahali na vlast). Kada se ljudi sete da je mnogo efektnije i poštenije (neobična reč u današnje vreme) sesti i razgovarati, oči u oči sa sagovornikom (ne mora da bude istomišljenik), rešenja će početi da se pomaljaju (ništa se ne rešava preko noći). Ovako, pljuvanjem, samo se spuštate na nivo SNS (SPS, SRS, JS …) šljama.

  4. I kako ocekuju od nas koji se gnusamo ove bagre na vkasti da im poverujemo fa ce nas spasiti? Samo mozemo da vidimo da su isti.

  5. Da li je falsifikovala potpis ili nije? Prosto pitanje zahteva i prost odgovor.

    1. Očigledno da jeste, prema načinu govora, zameni teza i podsećanju na „žrtvu“ koju je ona podnela kada su je napadali radikali…. jadno.

      1. Da ne prenagljujemo sa zakljuchcima jos dok situacija ne dobije epilog. Ono sto je evidentno jeste da Jerkov ne zna zasto je Lutovac podneo prijavu protiv nje i da navodi svoju zrtvu. Ako ja citanjem medija naslucujem zasto je Lutovac podneo prijavu protiv Jerkov, a ona koja je potprecednica ne zna onda mi deluje da mogu da joj verujem. #not

  6. GO DS nisu valjali Tadic, Djilas, Pajtic. Lutovac je lik koji je zalutao u politiku, a stranku ce da ugasi, tu pomoci nema.

  7. Gospodja Jerkov ili gospodjica ima sa DS toliko zajednickog koliko i njen LSV u kojem je cini mi se bila pre ulaska u DS!Ako smo dosledni u politici mi ne izlazimo iz stranaka i drzimo se ideologije i principa..ali posto toga nema DS je primer za udzbenike kako jedna partija postaje rasadnik preletaca i malih vodja koje kada izgube statuse bitnih(u ovom primeru DS) posezu ta pravljenjem sopstvenih partija ili preletanjem u druge koje su u tom momentu vlast!DS je kao i sve srpske partije prosla i vremena opozicionog delovanja i vremena vlasti i pokazala koliko je nas sistem truo i smesan ali i pored toga opstaje!Sada je SNS usavrsio delovanje sabiranjem baba i zaba i sve im lepo ide posebno kada im se pridruzuju Jerkov,Milojicic,Sutanovac,Ceda,Canak,Srbija 21….Vacic,Seselj,Draskovic…SPS,Palma…Muftija,Rasim Ljajic…Levijati..navijaci…Rusi i Amerikanci!Vucic Aleksandar jeste doktor i jeste sto rece partrijarh”poslat od Boga”…jer samo Bog zna kako mu je uspelo da ovu golog*ziju od politicara sabere na jednom mestu!A opozicije NEMA,valjda je to svima jasno..ima samo spremnih i ne spremnih da mu se u nekom momentu pridruze!Rodio se novi Savez Komunista…i svi do jednog su clanovi,a postoje i oni koji nikada nisu prestajali da budu npr.SPS!

    1. Baš me interesuje šta onda kažete za Lutovca? On je bio osnivač DS-a, šta?

  8. Podrska za Lutovca!!covek odkada je dosao na mesto predsednika stranke izlozen je neverovatnim opstrukcijama od onih koji su srozali stranku na najnize grane.Slazem se da debate u ds treba da bude,ali kad vecina donese neku odluku ona od tog trenutka treba da se postuje.A ovi bi hteli svaki dan da preispituju te odluke.Jos kad vidim da se u toj grupi pucista nalazi Sutanovac i Balsa koji su na izborima za grad Beograd osvojili samo 2%onda stvarno je tu sve jasno.

    1. A koliku podrsku ina Lutovac? Sto to ne pitas. Vec je 2 god. predsednik, sti ne izajde na izbore i izmeri podrsku. Ili nek naruci istrazivanje. Ili mislis da je Sutanovcu bilo lakse(iskreno njega uopste ne podrzavam)? Lako je kriti se iza drugog. Hoce li Lutovac da zakaze prevremene stranackr izbore, i to neposredne, posle ovih 21.06.? Zasto? Pa jedini je on pobegao sa megdana od svih predsednika ds-a od 2012. Hajde da vidimo da li onposle2 godine ima vise od 2%, pa onda da pisemo te komentare! Ono sto znamo, je da ga je prvi saradnik, i zamenik predsednika napustio, jer se oko kljucne stvari nisu dogovorili?!?!?! S kim on dalje moze da se dogovara?!?! Jerkov je njegova pottpredsednica, sa najvecim brojem glasova na izbornoj skupstini. I niega za sve boli uvo, vlada sa poverenicima, a ti mu pruzas podrsku….nego tebi samo Vucic ne valja?

  9. Da li vam je svaki dan isti administrator, jer imam utisak da od toga zavisi objavljivanje komentara.

    1. Da ,da sve zavisi od tamo nekog administratora, e moj Draži ko ti uredjuje komentare, napraviće novi informer

  10. Sada za opravdanje naziva demokratska, ili Jerkov ili podnosilac prijave(ako je Lutovac), mora po okoncanju tog postupka da leti iz stranke. Dakle ukoliko ona bude osudjena leti, ukoliko prijava bude odbacena ili odbijena kasnine, onda podnosilac. Zasto? Zato sto je ovakvim postupanjem pokazano neverovatno neznanje, ali i jos bitnije, naneta najveca steta u istoriji ove stranke!!! Moglo je da se resi i bez prijave, sada u svim normalnim strankama, ovo znaci kraj za jednog od ucesnika. U suprotnom, 0,1% je nedostizna podrska za DS.

  11. Tacno Soso,treba prilagoditi svoju politiku u program uslovima u kojima zivimo.Da bi vuko zemlji napred ne mozes se oslanjati na proslosti,vec menjati sistem radi buducnosti ako so u stanju da je vidis.

  12. A Tek ako Osvojite vlast
    Pa vi ima da se Pobijete Prvi dan na Vlasti zbog Ministarskih Mestai Budzeta
    Ima da Pljušte Tuzbe samo tako

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.