Jevtić: Srpska lista nije u vladinoj koaliciji

Ostavite komentar


    1. Kao, na primer kad se sa Albancima sastaju po jahtama!

  1. Ovo moze samo ma bolesnom Balkanu, deo ste Vlade a niste u Vladinoj koaliciji?! Narod vas izabrao za ministre?! Bicete opozicija Vladi u kojoj sedite?! Apelujem da najbolji student pravnog ikada i najglupsi politickih nauka ikada, vise bista ne potpusuju jer ne znaju i ne razumeju nista, ili da bar poduce njihove predstavnike u vladi Kosova sta znaci biti u Vladi a sta znaci podneti ostavku….ovo je bruka nezapamcena…

  2. Hajdete hejteri udrite da vas vidimo. Samo se pitam gde ste kad je trebalo Kosovo i Metohija da se brani i gde ste da pomognete ovom narodu dole? Nema vas, zato je najbolje da ćutite, jer ljudi iz Srpske liste zaista se trude da pomognu da naš narod dole opstane na svom ognjištu i to će činiti i dalje.

    1. A što Srpska lista ne prizna Kosovo kao državu ? Pa bi dobili par ministarstva i tako pomogli svim narodima na Kosovu ! Ne, nego ih im Beograd daje direktive , koje se sastoje u INATU !!!

    2. Da, videli smo kako to predstavnici srpske liste rade na jahti sa Pacolijem. I da te pitam, ko je ubio Olivera Ivanovića?

    3. Marko nema ovde hejtovanja, vec zdrav razum. Srpska lista je duzna da zastitinarod jer se za to kandidovala i to jojje posao, nema hvale za one koji rade svoj posao i kudjenje onih kojima to nije posao! Drugo kako oni pomazu, novcem svih gradjana Srbije? Gde to oni stradaju ispred naroda dole! A korupcija, kriminal, ima li veze sa njima? Ili tvrdis da dole toga nema, da se zna protok novcu? Sama izjava ovog genija je jednna neverovatna budalastina i on ovakav ne moze nikoga da zastiti!

  3. Ovo je kao u onom filmu sa muzičarima.
    Jeste li vi ministri?
    Ko, mi? Nismo!
    Niste ministri?
    Ma jesmo ali ne podržavamo vladu.
    Znači, vi ste članovi vlade?
    Ko, mi? Nismo! Samo tetki lek da odnesemo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.