Joksimović: EU da govori jednim glasom

Ostavite komentar


  1. Ovo monistarstvo treba ukinuti a novac usmeriti u ministarstvo zdravlja,kulture kako bi ovaj nesrecni narod mogao da ima lecenje dostojno coveka.

  2. Nije problem u otvaranju poglavlja niti u razlicitom reagovanju unutar EU , u Srbiji se nista ne primenjuje niti postuje, PRIMENA ZAKONA ,je primatna a ne hvalisanje sa otvaranjem poglavlja

  3. Jadranka je u pravu 100%. EU je zajednica, trebalo bi tako i da se ponasa

  4. Da li je još neka zemlja koja je ušla u EU imala ministarstvo za Evropske integracije ? Sigurno da ne. To je samo još jedan ciničan dokaz ove vlasti da joj ne pada na pamet da ispunjava uslove za ulazak Srbije u EU , a glavni uslovi su ulazak u NATO i izgradnja pravne države . Ali moraju da obmanjuju narod tom pričom o „Evropskom putu“ , jer bi im se u protivnom rejting smanjio na trećinu. Najbolji dokaz za to je DSS koji je javno objavio pred izbor 2012.. da je protiv ulaska Srbije u EU , pa je jedva prešla cenzus.

  5. Iskreno receno,od nemackih izaslanika sada treba traziti dve stvari:postenu nagodbu sa Pristinom, koja se tice uspostavljanja granice, i podrsku da se nase stanovnistvo na severu obezbedi,takse su od sve muke pale u treci plan!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.