Joksimović: Fer bi bilo da su otvorena tri poglavlja

Ostavite komentar


  1. Fer bi bilo, pre svega da sredite pravosuđe, nisi se setila da kažeš da je to glavni razlog. I ovo što je otvoreno otvoreno je jedva, sledeća poglavlja neće biti otvorena bez da se reši poglavlje o pravosuđu.
    A pravosuđe kada/ako se sredi je ključno za opstanak svake a pogotovu ove vlasti, drastično se menjaju pravila igre/vladanja a to nikome, ni ovima ni onima pre njih nije u interesu.

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.