Joksimović: Uvažavanje preporuka EK ali i iznošenje svojih argumenata

Ostavite komentar


  1. Gospodjo ministarko, ovo je samo izvidjanje terena. Odmah nakon odmora ce doci visoki funkcioner EU da izdiktira sta treba da ucinite I Vi, ali I ostatak ekipe na vlasti kako biste I dalje dobijali pomoc EU I nove investiture. Na nova poglavlja zaboravite, puno njih ste otvorili u zemlji, tako da nijedna institucija ne funkcionise nezavisno, a pogotovo ne mediji!

  2. Oh Boze, na sta ova zen a lici, dali se pogleda u ogledalo. Od viska slobodnog vremena ministarke Joksimovic i Mihajlovic pretvaraju svoja lica u maske.

  3. Ova gospođa treba da zna da je Evropa konačno odlučila da se njen gazda pusti niz vodu. Gledali su mu kroz prste neko vreme ali kraj ubrzano dolazi.
    Zemlja koja hoće u EU mora da ima normalno pravosuđe i slobodu govora bez pritisaka a tu ovaj režim pada bez obzira koliko se ona i njeni nadređeni trudili da to zabašure. Neke ljude možeš lagati neko vreme ali ne možeš sve ljude lagati svo vreme.

  4. …“Rekla je i da će Ministarstvo za evropske integracije i Pregovarački tim i dalje posvećeno raditi kako bi se ostvarili pozitivni rezultati u procesu pristupanja.“…

    Koji „pozitivni rezultati“? Veruje li ona stvarno u to ili…

  5. Vasa banalna arogancija je na vrhuncu. Shvatam da ova vlast kao i predhodna zutih ne zeli da udjemo u EU, zato i radite sve negativno i suprotno od onoga sto su vrednosti EU. Nemora Evropska komisija da vam kaze da mnogo toga u Srbiji nevalja, dovoljni smo mi gradjani koji odlicno znamo da zivimo u katastrofalnoj zemlji bede, bezakonja, moralnog i duhovnog posrnucu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.