Joksimović: Zbog problema u EU ne otvara se pet spremnih poglavlja

Ostavite komentar


  1. LJUDI PUTUJU,CITAJU ,GLEDAJU TV NA ENGLESKOM I NEMACKOM….
    TREBALI STE NAGLASITI ,DA SU VASE IZJAVE UPUCENE GLEDAOCIMA TV PINK-a i ucesnicima ZADRUGE.

  2. Ne, nego je to zbog vaših loših rezultrata, kmoji su rezultirali lošim izveštajima o napretku Srbije u Euro integracijama

  3. Ono kad i posle kilograma botoksa ostanu jasne crte Velike Srbije, a u EU ima i birokrata koji rade njihov posao. Ne moze i jare i EU pare.

  4. Od ukupno 35 poglavlja Crna Gora je otvorila 33 a zatvorila 3.
    Crna Gora je pocela pristupanje EU 2012. godine, mnogo kasnije od Srbije.
    Crna Gora se nosi sa istom EU kao i Srbija

  5. A mi smo spremni ko zapete puske. Rece cuvena novinarka Srpske reci. Mi smo bez problema , a Evropa propade. Ne budali, pametnija si kad cutis.

    1. Verovatno si mislio na sprdnju od novina tzv Velika Srbija gde je dotična natucala tekstove po narudžbini steonožabnog vojvode…nešto je se ne sećam da je pisala za Srpsku reč pošto su za nju to bili izdajnici zbog saradnje sa zapadom…a danas ona trči po botoks na taj zapad i arči EU pare dobijene za srblje i njihovu reformu države. Ovo što je odvalila da uđe u anale srpske ministroligije…zapravo EU zbog svojih problema nije ušla u državnu zajednicu sa zarobljenom Srbijom, u koju svi očigledno žele da uđu.

  6. Jeste, mora ta EU malo da se dovede u red ako misli da mi uđemo u nju. Ne potpisujemo mi baš sa svakom šušom…

  7. Nesto smesnije davno nisam procitala. Clanovima SNSa se moze pozavideti na hladnokrvnosti. Gledaju nas u oci, lazu, a ni ne trepnu.

  8. Da, da, i mene su vratili sa tehničkog pregleda, jer im nešto sa uredjajima nije u redu, pa nisam mogao da registrujem auto… inače je ispravan, samo mi ručna nije dobra i patos mi je truo…

  9. Zamisli! Ma, sta naprica…
    Ovu kad vidim ovako napadno nasminkanu, kao da vidim baba – seru s pocetka 80-ih, koja je krasila svaki javni toalet u Jugoslaviji…

  10. Vlastodršci kao hoće u EU, a mole boga da se nešto desi, da nas ne prime.Šta bi oni ovakvi kakvi su, nikakvi, tamo radili?Verovatno bili u zatvoru ili u domovima za vaspitno zapuštene.Ne znam ko bi od njih izbegao takvu sudbinu.

  11. Ma da, a nije problem trgovina drogom i oruzjem u koju je umesan sam drzavni vrh? Bas su bezobrazni ti EUropljani.

  12. Pa naravno, u EU su problemi, a mi smo savršeni, bezgrešni i beskrajno napredni. Pa daj da preispitamo taj put, zašto da pristupamo toj neefikasnoj, problematičnoj EU, samo bi okrnjila naše basnoslovne uspehe!

  13. Zbog ‘njihovih problema’?!
    Pa, zar ne postoji ona izreka: „Ko je Lud, ne budi mu Drug“?

  14. Nema EU nikakav problem,vi ste glavnj i jedini problem na ovim prostorima već punih 30 godina,vi našminkani Šešeljevi Radikali,najveće zlo i pošast unistoriji Srbije,vi ratno-huškači i trgovci tuđom krvlju koji ste u smrt poslali hiljade tuđe dece i očeva i rodbine,vi trovači mržnjom,lazni patrioti,od klošara i odrpanaca postali milioneri,i dan danas huškate ovo malumno,nepismeno stado ovde,opet su ugroženi,goloruki Srbski živalj,vi ste zlo,gori od najcrnje kuge i ovi vaši Miloševićevi naslednici,ološ i bagra kakva ne postoji nigde na planeti!

  15. Ma hajde da navedemo po nešto: Savamala. Krušik, lomljenje ruku na ulici i uspešno bekstvo, Informer i družina, Jovanjica, iznajmljivanje školskih autobusa, partijski mediji, putevi od gline, podzidi koje se urušavaju, bakljade na krovovima, kocke na trgu, diplomatija u stilu – al` si im dobro skres`o, tajni ugovori za sve i svašta, jednopartijski parlament, paljenje kuće novinaru, ima još i još. Sve baš ono što je potrebno za ulazak, ali ne u Evropu, nego kod Lukašenka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.