Nemački ambasador na Kosovu podržao stav EU o upadu kosovskih specijalaca u srpske opštine

Ostavite komentar


  1. Da li neko stvarno veruje da Kurti to ne radi iz mig Berlina. Cime cete nagradi Kurtija za neki mesec novim naoruzanjem, obucavanjem buduće vojske, novčanom Cecom panazom Kosovu…

  2. Gde je reakcija Evropskog parlamenta na ovo, pocevsi od one nemacke klike u istom od Viole….

  3. U pravu je EU. Ovo je potpuno neprihvatljivo. Cudi me i taj Kurti, kao neko neposlusno dete. Ponasa se kao da je Kosovo zaista slobodna, nezavisna drzava a ne drzava data na poklon od NATO-a. Sad kad su oslobodjeni Miloseviceve tiranije mogu slobodno da se ponasaju kako im se kaze. Sedi, lezi, sad zastave, sad tablice, za sad ne ulazi u opstine… sto se pravi da ne razume?

  4. Bez njih nista od ovoga se ne bi desavalo. Bolje da cute nego sto lazu. Niko im ne veruje

  5. Pa ko će drugi ako ne Nemci! Upadali su oni i u Srbiju i u Jugoslaviju! I to više puta…

  6. Ma sta kazes Realco, na mig Berlina. A ne spominjes mig naseg vladaoca izdajnika a?

  7. Kakvi licemeri, samo prazne reči, kao osuđuju, reagujte tvorci zločinačke tvorevine, vi ste mu sve i omogućili, ma od vaših praznih priča i osuda nema ništa kao ni do sada

  8. Tako oštrim izjavama navući ćete sebi bedu na glavu. Ako ga naljutite, biće belaja. Prgav lik.

  9. Vučić glumi dušebriznika, a u stvari sve sto se desava i sto slijedi, već je režirao i dogovorio.

  10. Evropska komisija je jako zabrinuta a ne poduzima ništa odnosno poduzima sve da bi Srbi bili protjerani i još k tome krivi što su otišli. Scenario iz 90ih u komšiluku. Od vaše brige nas samo boli glava

  11. Da li ovi iz evropske unije to hoće da nas ubede kako ne mogu da obuzdaju Kurtija?Pa to nije moguće ,oni su izvršili secesiju Kosova na silu.Kskvi mehanizmi postoje da se to poništi?Nikakvi jer su u igri geopolitički i strateški razlozi.

  12. Pitajte Vučića šta još sledi tome narodu,jer on unapred zna šta će se desiti .A zna šta i kada i kako,jer je to iz“ pregovarao,“ili šta je sve potpisao iliti prihvatio.Čudime koliko ljudi još ima da veruju da je on brižni patriota koji se trudi.Da,trudi se,ali za korist Kurtija i Albanaca na Kosovu.

  13. Pretpostavljam da Vojska Srbije ima razrađen plan kako da u roku od 48 sati preuzme „sever Kosova i Metohije“. Brzo i efikasno. Pa posle pregovori. Pitanje svih pitanja je da li bi EU opet „izrazila zabrinutost“ ili bi nam uveli sankcije?!?

  14. Историја, школа и књиге , књиге браћо а не звона и прапорци.Све знамо и одувек смо знали, хвала нашим прецима

  15. Evropska unija, koja je uz Ameriku, gazda na Kosovu je izrazila zabrinutost!? Ako je i od političara, previše je. Sav sam se rasplakao.

  16. Kako nemci jurisaju na Srbiju tako srbi gledaju u istoriju. Balkan postaje lonac za biberenje a nemci zabiberuju sve vise! Istorija kaze kad bude jednom i drugi put mora i treci. Niko ne veruje da kuca istorija na vrata da udje treci svetski rat a samo sto nije?

  17. Čak je i predstavnik njemačkih okupacionih vlasti na Kosmetu, proračunato obazriv.Kako iznuditi priznanje od Srbije ako protjerate baš sve Srbe.???Nestade onog privida multietničnosti, demokratije i raznoraznih „ljudska-prava“ floskula kojima su Albanci privrženi koliko i baba Joka nuklearnoj fizici.Tzv. multieničko *Kosove bez Srba.???Nešto tu ne štima.???Čak će i tupećni glasači na zapadu početi da postavljaju škakljiva pitanja:Jesmo li mi oteli *Kosovo od od „zlih“ Srba da bi „ugnjetavani“ Albanci imali slobodu ili da bi oni napravili od njega etnički čistu teritoriju.Zapad je se duboko ulagao, sa svakom novom laži tone sve dublje.Laž je živo blato koje lažova vuče na put bez povratka.

  18. Svi vi koji pišete ovde,napadali ste Tadića,kao poslednjeg izdajnika.A on je bio u pravu kad je u vreme izborne kampanje rekao da se u decembru predvidja nešto veliko,šta će nas prodrmati.Glasali ste Vucića,koji prica neke gluposti i kukumavči.A bio je uključen u sve ovo,ali je ostavio narod. na cedilu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.