Još jedno ime zloupotrebljeno za podršku Vučiću

Novi zahtev za uklanjanjem imena javne ličnosti sa peticije za odbranu ugleda predsednika države

Ostavite komentar


  1. Od koga se ovaj brani? Opoziciju odavno nema. Narod mu ništa ne može jer sve strukture koje omogućuju vlast drži pod svojom kontrolom. Da se desi ponovo 5 oktobar, nećt sigurno, jer trenutno ne postoji ličnost koja može da pove barod i kome će narod da veruje. Tako da jedino može da se čuva od svojih najbližih saradnika i naravno svojih nepromišljenih izjava i postupaka koje će da deskridituju njegovu ime i ličnost. Sve ostalo je farsa.

  2. Svi ovi što su potpisali potpisali su iz straha da ne budu smenjeni sa funkcija ili iz neke koristi,a siguran sam da ga niko ne voli ,pa ko da voli takvog lika,sumnjam i njegovi u kući da ga vole.

  3. Pa to su vasi napravili pametni pa napravili to . Jer opozicija je alergicna na vlast . A vi ste pokazali narodu dok ste bili na vlasti kako netreba da se radi i narod upropastili

  4. „Reče mi jedan čovek na jednom mestu jednu stvar … “
    Pa objavite ime, ovako je bezveze.

  5. Potpisujiu peticiju kao da je glasacki listic. Pokazna vezba za izbore.

  6. Ovo je u maniru toaletoida. Ne radite to, ako vam je do novinarstva!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.