„Vendeta zbog nelojalnosti Vučiću postala državna politika“: Rakić Vodinelić o zabrani ulaska u Srbiju bivšoj potpredsednici Vlade Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Ozbiljno bolestan čovek, koji zamišlja da je novi Bizmark! A kada bi mogao da se odalji od sebe i vidi kakav je jad i beda, plakao bi gorko danima i noćima!

  2. Vucic i njegova parazitska organizacija vode Srbiju u provaliju. Zabranom ulaska u zemlju onima koji govore protiv vucica samo pokazuju koliko smatraju Srbiju svojom privatnom svojinom.

  3. Kada su proterali naseg ambasadora iz C.G niko od ovih nije imao negativan stav na tu odluku.Ok

  4. A sta sa parlamentarcima iz CG i njihovim porodicama, kojima je takodje zabranjen ulazak u Srbiju i to traje vec dve godine. O tome ni reci, nikada. Zasto slobodni mediji o tome cute?

  5. Kao obican covek sam se zatekao(posetio sam rodjaka na samrti) u Podgorici za vreme mitinga opozicije gde sam u prolazku zaustavljen od policije,legitimisan i dobro prebijen jer sam „srbijanac“koji je dosao da rovari protiv drzave,a ova gospodja iz CG nekaznjeno moze da rqdi u BGD sta joj je volja!Dosta je bilo ,neka sedi u svojoj drzavi i tamo pametuje ako ima neko ko ce da je slusa!!!!

  6. Nikako da se oglase kojekakve organizacije i brizni pojedinci kada se zabranjuje zvanicnicina Srbije a i pojedinim gradjanima ulaz u druge zemlje a posebnona nasu juznu pokrajinu KiM.Sramota.

  7. Da li sve ovo vazi i kada se zaustavljaju gradjani Srbije i kada im se ne dozvoljava ulazk u Hrvatsku, istu tu CG gde je doticna bila ministarka ili na Kosovo? To je sve u redu i prihvatljivo? Stavovi Marovicke se ne odnose samo na Vucica, licno sam i sam protiv ovog rezima, medjutim Marovicka je veoma aktivna u podrzavanju legalizacije albanizacije Kosova, u ukidanju RS u BiH, kritikuje litije u CG i karakterise ih kao „mesanje Srbije“ a onda dolazi u Beograd na demonstracije? Uglavnom, zbog ovakve nedoslednosti i licemerja dela opozicije i „gradjanstva“ Vucic i dalje vlada.

  8. Kada su crnogorci zabranili ulazak aktuelnom ambasadoru Srbije, nste tako srčano reagovali.Zašto?

  9. Ni manje države ni bolesnije od Srbistana.Staljin je bio mali diktator kakav je navijač sa severne tribine.A šta će mo sa onih 27%Srba u CG.Tamo gde radikali brane Srbe nema ih i neće ih biti više.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.