Jovanov: Nisam dao intervju Danasu

Potpredsednik SNS o tekstu u našem listu objavljenom pre devet meseci

Ostavite komentar


        1. Koji je tvoj IQ kad ne razimes sta je covek hteo da kae. Prezimena i imena imaju ljudi a ne i ljige i slihtare poput ovog milenka.

  1. Ovaj je zbog intervjua Danasu, očigledno, dobio ćušku po labrnji. Isto kao i onaj Glišić zbog Dačića.

  2. Pustite coveka, dovoljan je samom sebi!
    A intervjue, ima kad, davace tuzilastvu…

    1. Mislim da vi u Danasu mnogo grešite što uopšte nešto pišete o ovoj „stvari“, namerno to pišem jer on nije čovek…..

  3. A. Vučić neki dan izjavi: „..a što se tiče slobode medija ona ne postoji čim nosioci javnih funkcija neće da odgovore Tanjugu, Informeru, Pinku, Studiju B“… Jovanov vide da je vrag odneo šalu i da na Vučićevom spisku nema Danas-a, nit NIN, Vreme i N1.

  4. Nema šta dalje da se priča. Danas je slika i prilika njihovog gazde Đilasa koji malverzacijama pokušava da postigne nešto. Sad to što Danas pokušava da se opere i da prikaže kako su oni dobili intervju, a zapravo nisu, je još jedan dokaz da su lažovi uhvaćeni u laži.

      1. Po mogucstvu, umesto podriguse malo mozdane mase? Ta supstanca od posebnog fizioloskog znacaja mu je ocigledno deficitarna?

    1. Da bi neko izneo ovakvu konstataciju nije potrebna doktorska disertacija, potrebno je da se neodvaja od informera, pinka i ostalih medijskih kanalizacija?

  5. Eeee…ovaj “ ukaljani “ preletac , pokusava da se “ opere “ pa da se nadje medju 20 % novih , mladih , “ neukaljanih “ nada sns sekte ali “ daleko od Acinih ociju daleko od radikalsko naprednjackog Acinoh srca “ daleko od slave , od “ crkvenih “ kolajni “ ordena , od “ sitnih “ privilegija , od histericnih aplauza , daleko od svakodnevnog gostovanja na Rts – i ili Pinku , od UGRADJIVANJA , … daleko od “ zlatnog doba “ a bas je sanjao “ srpski “ san koji se polako pretvara u “ kosmar „

  6. Nikada ne treba zaboraviti da je ovaj covek za Natasu Jeremic rekao da je „vodja narko mafije“! To ne moze uraditi covek koji nije jako opasan, slepi poslusnik, spreman na sve da obraduje svog vlasnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.