Jovanov poručio Lazoviću: Ko se tebe jadniče plaši, žuta patkice

Ostavite komentar


  1. Ne bi bio loš jedan državni udar i suspenzija skupštine i političkog delovanja, kao i slobode štampe (po uzoru na Ukrajinu, vidite kako su oni uznapredovali u demokratiji čim su sve zabranili i pozatvarali).

    Takoreć, „predizborna tišina“ od jedno 2-3 godine. Taman da se svi skupa uljudite negde u nekom centru za prevaspitavanje. Pa da probamo ispočetka.

    U međuvremenu državu da vode tehnokrate pozajmljene od Kine.

  2. Lazović nije ni rekao da se njega bojite, nego da se bojite naroda.
    Opraštamo ti, jer su tvoje mentalne mogućnosti nedovoljne da to shvatiš.

  3. Jovanov uskoro ceš imati priliku da dokažeš svoju hrabrost u Zabeli.Samo se strpi nema da nema.

  4. @lastaru kojeg naroda da se boje – jedne pijane gomile, rulje od nekoliko hiljada ostrascenih budala, to je za tebe narod? Ne, ostalih 7 miliona je narod koji sedi kod kuce, gleda svoja posla i bira vlast na izborima a ne na ulici.

  5. SNS lažov ulizica bot i poltron samo polako ali naravno da se ne plašiš oni su kulturni a ti spremaj altrnativu preletaču bedni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.