Jovanov poručio Lazoviću: Ko se tebe jadniče plaši, žuta patkice 1Printskrin RTS

Radomir Lazović, šef zaleno levog poslaničkog kluba Ne davimo Beograd, tokom rasprave u Skupštini Srbije poručio je naprednjacima da razume njihov strah i da treba da se boje. Upravo na tu izjavu žestoko je reagovao Milenko Jovanov, šef skupštinskih naprednjaka, uz salvu uvreda upućenih opoziciji i porukom da „neće uspeti da izazovu građanski rat“.

Pre nego što je i počeo da govori Jovanov je upitao Aleksandra Jovanovića Ćutu, koji je dobacivao, zbog čega viče, da li to radi vinjak, ili nedostaje vinjak, a onda se obrušio na Lazovića.

„Kada ovo biće ovde prestane da preti onda ćemo moći da razgovaramo drugačije . Ko se vas plaši. Ko se tebe jadniče plaši i koji su to kompleksi koji te vode, pa imaš želju da te se neko plaši. Žute patkice neko da se plaši. Sedi žuta patkice i ćuti, ili da se plaši onog lažova sa Gazele. Pozvao ljude, pa pobegao. Otišao u VC i nikako da se vrati. Vi ste meni davno obećali banderu i ja je mirno čekam“ , poručio je Jovanov.

Dodao je da će se i kao i kao duh i vampir vratiti ponovo da se bije sa opozicijom. Poručio je Lazoviću da je bolje da ćuti da ne bi on počeo da priča o 26 krivičnih prijava protv njegove porodice.

„Imate Šolakove medije koji najdirektnije izazivaju nasilje i poditžu temperatutu u želji da izazovu građanski rat. Neće vam proći , niti će biti građanskog rata, niti će biti neposlušnosti državnih organa“, poručio je Jovanov čitajući naslove Danasa i NoveS.

Jovanovu je uzvratio Srđan Milivojević, poslanik DS koji je poručio neka on slobodno preti prstom, ali da se njega zausta više niko ne boji.

Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je ministra policije, Gašića, da ličnim primerom pokaže šta znači razoružanje i da sam bez kamera i pompe vrati oružje koje poseduje.

Na to je ponovo replicirao Jovanov.

„Aleksandar Ivković, politikolog, koji podržava ove koji organizuju rekao je da režimi padaju na protestima, za to mora biti ispunjen bar jedan od ova tri uslova, prvi je da se vođe režima zabrinu za svoju slobodu ili bezbednost, to je prvi uslov, drugi je da postoji mogućnost izbijanja oružanih sukoba, reći da značajni elementi režima otkažu poslušnost“, naveo je Jovanov.

Trenutno ne postoji ni jedan uslov, ali oni rade na tome da pokažu da postoji, zato nam u Skupštini stalno kažu da se plašimo, ako se već ne plašimo hoće da stvorimo utisak kao da se plašimo, pa će se onda neo i stvarno uplašiti, poručio je.

On je ponovo pročitao naslove izveštaja „Šolakovih medija“ iz Skupštine, pomenuvši između ostalog da to što je RTS sklonio kamere prilikom obraćanja Marinike Tepić, poslanice Ujedinjenih, kada je pokazivala fotografije, jeste zato što RTS sklanja fotografije sa svih pokazivanja.

Nazvao je i poslanika DS Srđana Milivojevića lažovom jer je prevario svoje pristalice da sa njim idu do Gazele, pa se vratio.

Ali Šolak nastavlja dalje, rade na podizanju temperature u želji da izazovu građanski rat, i to su dve od tri tačke koje hoće da ispune da izazovu građanski rat, ali neće biti građanskog rata niti otkazivanja poslušnosti državnih organa, poručio je Jovanov.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari