Jovanović Ćuta o napuštanju Zajedno: Samo tražimo da nam se vrati ono što je naše

Ostavite komentar


  1. A zašto bi se razdvajali izbori. Valjda je normalno da se svi izbori održe zajedno kako bi se smanjili troškovi.

  2. Treba da se razdvoje svi izbori ! Razlog : stalnim prisustvom samo A.Vućića ( a nikada i opozicionih lidera) u skoro svim medijima, on uspeva da SNS pobeđuje na svim nivoima vlasti, jer se i na lokalnim izborima ( čitaj : samo komunalne teme ) SNS lista zaklanja iza imena svog sveprisutnog vođe.

  3. Cuto, mani se politike, nije ona za tebe, imas karatak fitilj a jos kraci politicki mozak i znanje. Idi u sumu i cuvaj izvorista to je jednostavnije i korisnije.

  4. A zašto da ne,koliko para se baci na razne gluposti.Ovako Vučić na svim listama i eto izborne krađe.O troškovima nema govora ,ekonomski tigar vadi pare iz stranih ćupova(krediti) a mi sve siromašniji.

  5. @Marko E
    Ja razumem takav stav:
    – ne moraju se dva puta iznajmljivati autobusi;
    – ne moraju se dva puta skidati tablice sa džipova u kojima krstare „četvorokrilni“ momci;
    – ne moraju dva puta dolaziti glasači iz Republike Srpske, Crne Gore i ko zna odakle sve;
    – ne moraju se dva puta plaćati glasači (koji dokažu da su ispravno glasali);
    – itd.

  6. Molim Vas prestanite da se svađate, probajte da se dogovorite i ne iznosite probleme javno! Samo složni možete privuci nas i pobediti ove radikale.

  7. Ćuto, ko sa psima spava, dobije buve. U ovom slučaju, ne samo da ne dobije ništa, već mu nešto i ukradu. Sramota je da se tako brukaju, posebno sad kad su nahvatali malo glasača.

  8. Pravda za Cutu! U opoziciji je uvek bio neki Jovanovic, evo sad i Cuta. Izvin’te, molim vas, da li ovde neko ima nesto protiv Jovanovica? Cita care, ne moj se nervirs mi smo uz tebe.

  9. Opozicija sve vreme radi za vlast!!.
    Dozovite se pameti SVI,pa na izbore.U suprotnom nema smene vlasti.

  10. Jadni Čita, konačno je priznao da su im bitni samo procenti i fotelje. Kao da on nije deo njih. A narod, koga još briga za narod. Bitne su fotelje.

  11. Gospodin, drug, faca… To je Cuta. Dusa i srce opozicije. Da nam je barem jos par ovakvih, direktnih, hrabrih, istrajnih… moderno receno, gromada ljudska. Bilo bi nam lakse. Uz njega bih i na batinase i pred cevi. Zao mi je sto ga ne razumeju mnogi sa „nase strane“.
    Kapa dole, ljudino!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.