Jovanović Ćuta odgovorio premijerki Brnabić koja ga je uporedila sa konjem: Nema razlike između sajta Vlade i Pinka

Ostavite komentar


  1. Tačno- ona samo ovde može da bude premijerka! Ovaj horor predugo traje. Hvala svim borcima za pravdu i slobodu! Vostani,Serbie!

  2. Ко још узима за озбиљно Ћутине небулозне изјаве! Све саме бесмислице изговара!

  3. Odzvonilo vlasti ali vlast još to nije u stanju osvestiti jer su se iz treće dimenzije postojanja zakucali u drugu u kojoj dominiraju životinje. Samo neko iz pete dimenzije a takvih ima mnogo u Srbiji može pomesti i smestiti tamo gde treba vlast najgoru od svih do sada.

  4. Vlada je ionako Cirk
    us ,pa je Śef cirkusa
    u žargonu „častila“
    Opozicionare.Jedino
    nije pomenula Glavn
    og klovna,koji svakod
    nevno zabavlja publi
    kum,nevidjenim veśt
    inama i stupidarija
    ma.

  5. Pa ona nije u stanju da smisli i izgovori bez kucanja prostu rečenicu, a kamoli da sastavi
    autorski tekst !!!!!

  6. Bravo Ćuto. Zdušno ti želim da jednom odlučuješ ali da ne zaboraviš svoje reči i sprovedeš ih u dela.
    Do sada se sledeći nisu pokazali. Sve su zaboravili.

  7. Cuto izdao si narod isto ko marinika i bosko dobio si privilegije poslanik odbori skupstinski restoran imunitet i samo pricas

  8. Ал се расписали ботови,па сви исто коментаришу .

  9. Za Anu Brnabic je Cuta pravi gospodin pa ubuduce kada ga pomene iz postovanja treba da ustane jer nije lutka na koncu kao ona i ima svoje Ja.Sto se tice uvreda neka ih zadrzi za sebe jer njoj najvise odgovaraju.

  10. @Zoran A i ti bolje da cutis. Ne bih te uporedjivao sa tom plemenitom zivotinjom, pre sa nekim jednocelijskim organizmom. I kao takav dajes sebi za pravo da ikog komentarises.

  11. Sa.ovakvim.marodom kao sa.ovim botovima nema nam spasa.Ako nisu botovi tek smo onda zaglibili samo put pod noge ćao nema više.

  12. Pa nije ona sama kriva što rukovodi. Neko ju je tu postavio, a neko glasao za onoga ko postavlja. To je paket aranžman. E taj paket dobro bi bilo da se raspaljuje, za sve !

  13. Posto nju nije sramota da tako pise kao premijer nase drzave,ocigledno je da nas treba da bude sramota sto imamo takvog premijera

  14. Sve sto kaze ovaj covek je ziva istina i svi mu veruju. To je pravi borac za pravdu. Kao takav ima nasu podrsku.

  15. Pa ako buduca vlast bude pustila ove i ne kaznj ih, sve je bilo uzaludno! Samo Zabela!

  16. Bravo Cuto! Sve redom ih treba pozatvarati, oduzeti imovinu, dokazati ovom sludjenom narodu kako su opljackali Srbiju, a oni postali milioneri a glavni milijarder!

  17. Žalosno u celoj priči što 99% botova nije prinudjeno,ucenjeno i plaćeno da botuje već su prosto zli i glupi.A glupost je nesalomiva,šta god u nju udari razbije se.Takve vučić najviše voli.

  18. Ovaj covek izgleda da nije ni zavrsio nikakvu skolu. Kakve studije, to svako moze da napise . Cim je na birou, a sad se uvukao u politiku, da bi imao neki radni staz. Ana Brbabic je za vas gispodine naucnica. Vi nemate kulturu ponasanja , niti postovanja svog naroda. Al’ sta ces, narod sve placa !!

  19. Sreća po Srbiju da se ti ništa ne pitaš i nećeš vala za tri života ti pripadao uličnom cirkuzantu i to je dobro ima narod besplatnu predstavu

  20. Ana bi prvo trebala sebe da pogleda. Ne zna zda sastavi dve recenice… Klovnovi bi bolje vodili drzavu od SNS zunzara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.