Jovanović Ćuta: Prihvatiću poziv mandatara za sastav nove Vlade samo uz prisustvo novinara 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO)

Aktivista Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je danas da će se odazvati pozivu mandatara na razgovor za formiranje nove Vlade, ali da ne bi prihvatio poziv da u novoj Vladi učestvuje.

Odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji za medije u prostorijama Skupštine slobodne Srbije, Jovanović je rekao da bi se odazvao razgovoru s mandatorom uz uslov „da tom sastanku prisustvuju mediji i da bude prenošen uživo“.

„Ja ću prihvatiti razgovor pod uslovom da novinari budu prisutni na sastanku i pod uslovom da bude prenošeno uživo. Da narod vidi kako ti sastanci izgledaju“, kazao je Jovanović na potpisivanju deklaracije o ujedinjenju Ekološkog ustanka, Skupštine slobodne Srbije i građanske platforme „Akcija“ koji će ubuduće nastupati kao jedna politička organizacija.

Da neće učestvovati u Vladi Srbije, ukoliko bi takve ponude bilo, izjavili su i presednik Zajedno za Srbiju i pokretač građanske platforme „Akcija“ Nebojša Zelenović i kandidatkinja na izborima za predsednika Srbije Biljana Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari