Jovanović: Dodik i crnogorski litijaši najveća pretnja za mir na Balkanu

Ostavite komentar


      1. Čeda je Vučićev drugar i jedan od najvećih poštovalaca. Dakle, ako vam je „liberalni“ biznismen Čeda pametan, to bi značilo da vam je i Vučić ok. Ok.

    1. Kroz Čedina i Čankova usta govori Vučić. Tači je pao, ako padne i Đukanović AV ostaje sam.

      1. Tacno! Svi su oni iz DB, i Canak i Ceda i „litijasi“. Samo nam prave predstavu. Evo, buduci „patrijarh“ je Joanikije (iz Mitropolije). Sluzba je vec pocela sa pripremom. To ce biti do sad nevidjeno! Rece da je izabran po zelji, ni manje ni vise, nego Patrijarha Pavla! Koji se onog Sveta javio i rekao da je Joanikije bas njegov naslednik. Verovatno je scenario napisao neko sa Pinka, ali se setite ovog komentara za koji mesec…

  1. Zasto ovaj mladi covek jos nije uhapsen zbog ucinjenog krivicnog dela? Koliko to meseci treba policiji i tuzilastvu da „prikupi i obradi sve relevantne podatke“ ? Jos ce da nam se obraca sa politickim pridikama po medijima? Da li ste bre svi vi normalni u ovom crvinjaku ?

    1. Pre neki dan je i on saslušan, MUP je predao rezultate svoje istrage, a Tužilaštvo će da ga goni po jednoj krivičnoj (za lakše telesne povrede) i dve prekršajne (za kontravencije Zakona o zaraznim bolestima i Zakona o redu i miru) prijave.

      1. Šta!? Kad su ukinuli kožne mantile!??? Što mi to neko nije javio? Ma nema naš narod retrogradnu svest. Nema nikakvu osim one koja se proklamuje preko malih ekrana.

    1. Baš lepo savetuje kako se rešavaju problemi, a videli smo ga na delu kako on to radi kad „brani porodicu“.
      Samo srbi ne treba i ne smeju da se brane izgleda.

  2. Bez obzira sto sam saglasan sa otklonom od Dodika, ne znam kako Jovanovic misli da se ne mesamo u pitanja neke druge zemlje u kojoj Srbi zive.
    Normalno je da matica brine o svom narodu, cuva njegova prava, slobodu i identitet gde god da njen narod zivi.
    Isto rade svi, od Amerike i Kine do Lihtenstajna.
    Dakle Jovanovicu, jedno je uplitanje u tudje poslove, a drugo briga o svom narodu.

      1. Što opravdava brigu za svoj narod, gde god da je. Prepustiti SVOJE na čuvanje tuđinu s lošim namerama je kukavički licemerno. I otkud to da, autsajdera na svim izborima, objavljuje Danas?

  3. ovakvom izopačenom logikom se može opravdati ukidanje privilegija („prava“) manjinama u Srbiji, ako se neko buni – on je faktor nestabilnosti. ciganska posla….

  4. Kako ste lepo izkoordinirali izjave dvojice „experata“ po pitanju izbora u CG u ovom broju Danasa, Čede i Čanka.
    Bravo!

  5. Č. J. odavno ne predstavlja nikakav činilac u političkom životu Srbije. Njegovo ime se sve više vezuje za žutu štampu i skandalozne hronike. Koga, stoga, zanimaju njegovi politički pogledi?

  6. Ja ih zovem montanjeri, sisli sa planina, to su oni koji se raduju ratovima I jedva cekaju da bombarduju Dubrovnik i Sarajevo!
    A kad dobiju po njusci kukaju di neba…

    1. Pa Milo ti je rok’o po Dubrovniku,a ko je porušio Grbavicu središnji dio Sarajeva?
      Čedo,hajde sa svojim jaranom Komšicem napravite peticiju da se Julien Asanž pusti na slobodu.
      Čim spomenem J.Asanža nema komentara,baš interesantno?Molim vas objavite mi komentar. Hvala!

    1. sve to Soros placa,a oni samo otvaraju usta ,zbog ovih lesinara mladi odlaze iz Srbije ,nazalost to im je i cilj

  7. Da je Čedino mišljenje validno i smisleno dobio bi više glasova na izborima. Za čitaoce je važnije i verodostojnije mišljenje Marka koji radi u trafici u Žarkovu ili Snežane koja radi u poslastičarnici. Analitički bi imalo istu vrednost, ali bi sigurno bilo iskreno i lišeno svake političke ambicije.

  8. Kaže: „Srbija stalno u makazama između Srba sa one strane Drine, ali i Srba iz Crne Gore“. Kad je „rešavano nacionalno pitanje u Jugoslaviji“ a narod živeo po svojim selima, prema popisu 1948. u NR Crnoj Gori je živelo 6.700 Srba, a „sa one strane Drine“ u NR BiH 1.136.000 i u NR Hrvatskoj 544.000.

  9. Cime je gospodin Jovanovic zasluzio da njegovo misljenje dobije prostra u bilo kom pristojnom mediju?Cedi i Canku je mesto na Pinku i Farmi.Oni su sramota Srbije i zbog takvih politicara smo danas u ovakvoj situaciji.U svakoj vlasti su 20 god ,vreme je za povlacenje iz politike…..

  10. Rat u

    Rat u BiH je Dodikova i Putinova zelja.To bi bila katastrofa za Balkan.Naravno to Putina ciji je Dodik izvrsilac uopste ne dotice.Njemu njemu je vazan samo haos sve drugo je sporedno!

    1. Jel Putin bio na vlasti 1991. kada je Alija forsirao svoju Islamsku deklaraciju?

    2. Bravo za Cedu….i Dodik I Litijasi vracaju Srbiju u srednji vek……Ko je platio respiratore I testove za Dodika? Koliko su novca iz Srbije dobili litijasi I SPC u Crnoj Gori……Jel to Vucic od svoje plate daje??

  11. Tekst je napisan na osnovu dela činjenica koje samo Čedi odgovaraju i njegovaom političkom gledištu , činjenice koje ne uzima u obzir podjednako su važne i ovo što on zastupa uglavnom negiraju.

  12. Od dnevnih štampanih glasila čitam samo „Danas“, smtrajući ga, u profesionalnom smislu, za jedine releventne dnevne novine.
    Stvarno ne razumem od kakve je važnosti šta izjavljuju Čeda Jovanović i Čanak koji su na krnjim izborima bili dobrano ispod cenzusa? Političari bez glasačkog tela i bilo kakve političke težine. Njihovo mišljenje je jednako značajno kao i bilo kog građanina u Srbiji.

  13. Šta se ti mešaš. Ti bi sve dao. Što ne preseliš decu u Hrvatsku i ovako tamo daješ njima prihvatljive izjave, bićeš najvoljeniji Srbin. A pusti ljude u CG da urade ono što misle da treba i ljude u Srbiji da pokušaju da sačuvaju nešto i da dobiju nešto ukoliko mogu posle svih vas pametnih. Vaša nas je demokratija upropastili.

  14. Da ponovo obuče majicu sa keltskim krstom, ovako tetoviran ne bi se razlikovao od ovih što levijataniraju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.