Jovanović: DSS ne očekuje poboljšanje izbornih uslova u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Milos Jovanovic je dokaz da se promenom lidera /umesto Vojislava Kostunice/nista u DSS-u nije promenilo.Politika hocu necu.To je mogao samo Zoran Djindjic da „izdrzi“.

    1. @svetlanast.
      Nije tačno promenilo se na gore. Inače i ja očekujem da DSS neće preći izborni cenzus.

    2. Nije bitno kako zove politika, ako su njeni efekti pozitivni za državu i narod. A činjenice govore da je Srbija za vreme vlade DSS-a(04-08)ostvarila najveći napredak u zadnje tri decenije u gotovo svim segmentima. Donet je prvi demokratski i moderan ustav od kraja Drugog svetskog rata, skupština usvojila najviše reformskih zakona, ostvaren veliki pomak po pitanju demokratije, ljudskih prava i vladavine prava. Veliki ekonomski rast je doprineo da smo 2008-e godine imali najveći BDP od 1991-e godine, zaduženost bila 28%,u NIP-u(nacionalni investicioni plan) sledećoj vladi ostavljeno preko 2 milijarde evra od privatizacija. Mediji su bili najslobodniji od uvođenja višepartijskog sistema. Nije sve bilo idealno, ali u svakom pogledu mnogo, mnogo bolje nego što je u poslednjih 10 godina,od kada zemljom vladaju drugi. Ako je Jovanović barem malo nalik Koštunici onda ne sumnjam da bi bio dobar državnik. A s’obzirom na njegovu biografiju i ljudske kvalitete verujem da jeste. I na kraju zapamtite već jednom, nije Đinđić izabrao Koštunicu na mesto predsednika SRJ, već glasači. A zahvaljujući Koštunici Đinđić je došao na mesto predsednika vlade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.