Jovanović (DSS): Posle pobede opozicije u CG vidi se besmisao bojkota SZS

Ostavite komentar


  1. Poslednje vreme doslo kada DSS daje najbolje komentare a ostatak opozcije (sic) Zabija sebi autogolove zbog kojih gradjaniizgubise utakmicu

    1. Srbija i Crna Gora su neuporedive kada su izbori i opste stanje demokratije u pitanju. Da nije bilo demokratskih uslova za ovaj rezultat on se ne bi ni dogodio.

  2. Gospodin Jovanović je izuzetno netalentovan za politiku, što je pre napusti biće bolje i za njega i za sve nas.

  3. Da, samo sto Crna gora ima 409.000 glasaca, a Srbija oko 5 miliona koji izlaze na izbore. I koji imaju “NEKA OCEKIVANJA“. A,bez drzavnih resursa tesko je ispuniti ta ocekivanja. Pomoc mafije ne dolazi u obzir.
    Drugo od ovog niceg ne bi bilo bez podrske iz Srbije, od strane Srpske pravoslavne crkve, Rusije i Nemacke, kao i precutne saglasnosti Stejt departmenta.
    Trenutno takvu podrsku OPOZICIJA u Srbiji ne uziva, jer se finisira dogovor oko stranog prisustva u juznoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji.
    Ali, mogu da se kladim, posle potpisivanja nekog ekonomskog ili politickog medjunarodnog SPORAZUMA za KIM, tacno posle godinu dana od tog dana i opozicija u Srbiji imace podrsku medjunarodne zajednice, nece bojkotovati izbore i POBEDICE. To je izvesno.
    Jedino sto je neizvesno ko ce predstavljati tu opoziciju. Personalno i stranacki.
    Dakle opozicija u Srbiji 21.
    Juna nije mogla da pobedi, jer jos nije saopsteno resenje za Kosmet
    , za narednih 30 godina. Iako je nekima mozda i bilo poznato.

  4. Upravo ovakvi političari (kao što je Jovanović iz DSS-a, Jovanović iz LDP-a, Šapić, Macura ….) su ogadili građanima politiku (posebno tzv. opoziciju). Njihova jedina želja je da se dokopaju vlasti radi lične koristi a menjanje sistema im nepada na pamet. ‘Bojkot’ opozicija je, makar, ogolila vlast i lažnu opoziciju a kada će se ujediniti je nebitno (po meni i ne treba da se ujedini, ovakva kakva jeste). Kada se pojavi grupa odgovornih i vrednih osoba (kao što je Marinika Tepić, npr.) narod će ih prihvatiti i podržati.

  5. Nemam nikakvih ličnih veza s Crnom Gorom, osim što lično poznjem više Crnogoraca. Zato ne pratim dešavanja u Crnoj Gori i jedini izvor informacija o tomošnjem stanju su mi mediji u Srbiji, čiju objektivnost i nepristrasnost odavno poznajem. K’o zlu paru…
    Zoto nemam ni blagog pojma da li je i u Crnoj Gori medijska scena isto tako zatrovana kao u Srbiji i da li je i u Crnoj Gori isto tako zabranjeno i praktično nemoguće objavljivanje bilo kakvog mišljenja koje se kosi sa vladajućim. Navodno, u poređenju s našim Šefom i srpskim medijima, Milo i crnogorski mediji su model medijske slobode i demokratske tolerancije. Ali kao što rekoh, o tome lično ne znam praktično ništa.
    Voleo bih da mi to neko objasni, ako je ikako moguće mirno, objektivno i bez botovskog vrbovanja na jednu ili na drugu stranu.
    A dotad mi sva ova mudrovanja kako je pobeda opozicije U CRNOJ GORI nepobitan i krunski dokaz koliko je bojkot izbora U SRBIJI bio glup potez izgledaju jalova koliko i idiotska, i ostajem čvrsto pri mišljenju da je problem nemogućnosti slobodnog pristupa medijima u Srbiji bio najopravdaniji razlog za bojkot.
    Uzgred, kod nas antibojkotaši navode i primer Turske, gde je Erdogan izgubio u Istambulu. Ali čudno je kako zaboravljaju da je posle toga Erdo jedni potezom ukinuo finansiranje lokalnim samoupravama, tako da sada opozicija u Istambulu (ili gde već beše) može da se bez para samo slika sa svojom pobedom.
    Hoću reći, nemojmo tek tako porediti stvari koje se uopšte ne mogu porediti. Nigde na svetu u politici nema identične situacije i ne može se tek tako pamet kopirati i prenositi!

  6. I ovaj kao i njegov predhodnik – priča protiv opozicije a sam je u opoziciji! Kao što je Koštunica bio protiv Premijera Đinđića, a sam je bio Predsednik države! Kakvih sve nema pismenih u ludoj Srbiji!

  7. Pa evo vi ste ucestvovali pa sta ste dobili.Isto bi prosao i savez,mozda malo preko cenzusa.Odluku o bojkotu doneli su gradjani a ne stranke.Dzabe obrcete stvari.Nece vise niko da ga prave budalom a da izbori nisu ni trunku regularni.I Vucic nema iza sebe demokratski izabranu vecinu nego nedemokratski sastavljenu skupstinu.

  8. I ovaj kao i njegov predhodnik – priča protiv opozicije a sam je u opoziciji! Kao što je Koštunica bio protiv Premijera Đinđića, a sam je bio Predsednik države!

  9. I ovaj kao i njegov predhodnik – priča protiv opozicije a sam je u opoziciji! Kao što je Koštunica mrzeo je Premijera Đinđića, a sam je bio Predsednik države! Kakvih sve nema pismenih u ovakvoj Srbiji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.