Jovanović (Metla 2020): Najlakše je odustati, ovo je maraton

Ostavite komentar


    1. Pokazalo se da sve ono zto je pricao u kampanji nije tacno. Sada kada treba da se plati cena pogresnog izbora sada je odjednom 2% odlican rezultat. Sa mojim glasom ste zavrsili, neka vam vucic trazi birace sledeci put.

    2. Kad se igrate salonske politike i prepotentno i nadobudno glumite eksperta a niste u stanju ni glasove za sramotni cenzus , koji vam je vodja poklonio na tacni, da skupite. Pocistite prvo svoje lokalne odbore pune zaostalih primitivaca koji ni u svom selu ne mogu da skupe 10 glasova ali su bili sposobni da isteraju omladinu i sav cestit svet.

  1. Pa u pravu je ovaj ponosni nosilac francuskog drzavljanstva, sledeca njegova sns fake lista zvace se Cetke. Metle su prevazidjene.

  2. Glasao sam za vas i opet ću. Samo napred! METLA 2020 baš i nije neki izbor za naziv pokrete, izbori 2020. su prošli i sada je vreme da osnujete stranku, npr. Nova srpska demokratska stranka ( NSDS ). U svakom slučaju, sve najbolje!

  3. Ljubi ga majka naivnog! Sada ce da „poniste“ izbore n nekoliko mesta, i ops! Eto njega, mladog nacija u parlamentu!

  4. niko ne primecuje kopiranje izjava drugih politicara? ko ono stalno govori o maratonu, a da, radulovic

    1. Bravo , glasala sam za tebe i mislim da je to pravi nacin borbe.Imas snagu da izdrzis…Propali politicari u Bojkotu su doprineli da i tvoji rezultati budu ovakvi ..Oni su u bojkotu jer znaju da narod ne zeli njih. Zeli nove snage ,koji znaju da se bore.Samo tako moze demokratija da se dogradjuje, na izborima… a ne bojkotom.Oni su bojkotovali Narod a ne A V.Oni se kriju i puna su im usta demokratije a postupci suprotni.Kad budu odbaceni iz njihovih stranaka, ostali mozda imaju sansu da udruzeni idu napred..

  5. Tesko je kad shvatis da ti je procenat podrske manji nego procenat alkohola u bezalkoholnom pivu met sta? Ko su tinljudi uopste i sta ce statisticka greaka u novinama bolje pitajte baba seru sa Kalinica njeno misljenje je relevantnije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.