Jovanović (Metla 2020): Pozdravljamo uvođenje vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Nema tu nikakvog pozdravljanja nego svi zajedno u borbu protiv boleštine.

  2. Nisi pravnice pomislio da je bolja opcija bilo proglasenje vanredne situacije. Efekat bi bio isti, a narod ne bi imao osecaj diktature i zivota pod vojnom huntom. Ustvari, mozda si i mislio, ali bolje je da buducem koalicionom partneru odmah pokazes kakav si lik. More „METLA“ i za vas aparatcike koji cekaju da se zakace za kazan.

  3. Mozda da promenite ime u *Centralni Komitiet Saveza Komunista Pod Maskom Sa Metlom*?
    Jedino gadnije od komunista na vlasti su oni koji prihvataju da glume opoziciju u ovo smrtonosnom marksistickom cirkusu. Decenijskom.

    1. Koliko ja znam cak ni 1948. nije proglaseno vanredno stanje, iako smo bili na pragu RATA! Zato, manite se vise komunista i americke propagande. Ovi su DESNICARI, za razliku od komunista i bas vole vojnu diktaturu.

  4. Vazalski sindrom! Duboko ukorenjen u srpskom narodu. Biti prvi u hvaljenju vođinih odluka.

  5. Pitam se samo jedno: kako to da su zabranjena sva javna okupljanja,masovne manifestacije,škole zatvorene,zabranjeno je i prisustvo publike na utakmicama…što podržavam,a niko iz vlasti ne pominje mere za krcati javni gradski prevoz,najprljaviji vid transporta,od sedišta,rukodržača,kijavičavih putnika,gužvi bez mogućnosti rastojanja od jednog metra?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.