Jovanović (Metla): Donećemo zakon o poreklu imovine funkcionera od 1990. godine

Ostavite komentar


  1. Zar ne vidiš čoveče da tvoje nebulozne izjave niko više neće ni da komentariše ??? Ovo što ja napisah, nije komentar,samo konstatacija !!

  2. Kakva genijalna ideja. Kako ste se samo setili. Pa to do sad nikom nije palo na pamet. Bože koja originalnost. Što kaže Radovan, divim vam se do imbecilnosti.

  3. Sa 1,7% glasova vi možete sve, ne samo da donesete zakon već i da počistite sami sebe.

  4. BOLJI BOJKOT!
    Opozicija u Srbiji je ponovo nesložna i slaba i naivna. Oni uopšte ne shvataju koliko je važna uloga medija u ovim izborima. I umesto da se svi okupe i da uslove svoj izlazak na izbore oslobađanjem uzurpiranih medija u Srbiji oni izlaze na izbore koje ce sigurno izgubiti. Mnogo je bolie bojkovati izbore i biti uz narod. I sve ce samo od sebe doci na svoje mesto. A bez SLOBODNIH MEDIJA u Srbiji nema pobede. No tvrdim da je Vučiću mnogo teže da SAKRIJE istinu od naroda nego da pobedi na predstojećim izborima.
    P:SAJDZO 2017.

Ostavite komentar


Politika

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici? 10

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici?

Izrael nikada nije prihvatio da se zločin u Srebrenici nazove genocidom, te da rezolucija Generalne skupštine Ujedinjenih nacija ne nosi pozitivnu poruku ili ideju da Bosna i Hercegovina treba da ostane ujedinjena država, rekao je u intervjuu za Sputnjik na srpskom ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.