Jovanović (NDSS): Bez članstva Srbije u EU, saradnja kroz evropski ekonomski prostor

Ostavite komentar


  1. Baš je cvećka ovaj NDSS. Nemaju nikoga sa Kosmeta u Predsedništvu, o tome nisu vodili računa, ali su zato vodili računa o pretpostavci nevinosti.

  2. Ko si ti da odlucujes o zivotu moje dece? Ko? Ako ti je Rusija mera za zivot, pa idi brate tamo pa zivi. Ostavi nas da nastavimo da zivimo i pripadamo tamo gde smo rodjeni. A to je Evropa.

  3. Saradnja može da postoji, kao što je ima Norveška, kroz evropski ekonomski prostor. Neće ništa ni nama ni njima faliti ako nismo članica jeste tako Trgovaćemo i dalje. Nemam problem saradnje sa Evropskom unijom, treba da imamo svaku mogući i kulturnu i akademsku saradnju“, rekao je Jovanović jeste tako netreba srbiji eu
    On je rekao da se ne slaže sa idejom da Srbija prizna secesiju Kosova i uvede sankcije Rusiji kao uslov za prijem u članstvo nije to potrebno srbija da radi ali mogu imati medjusobne saradnje i ostaju u dobrim odnosima i nesnese srbija ponistiti sto nema potrebe niti treba biti izdaje !!!

  4. On je kao veliku ideju naveo vojna neutalnost Srbije, ocenivši da je Srbija „Istok na Zapadu i Zapad na istoku“, a da je deo politike NDSS i odbrana Srba u regionu srbija treba da ostaje vojno neutralna !!!

  5. Jovanović (NDSS): Bez članstva Srbije u EU, saradnja kroz evropski ekonomski prostor to je dobro i nista nece faliti ni eu niti srbiji mogu svega medjsobom saradjivati i ostace u dobrim odnosima to je dobro !!!

  6. Uh, ove stranačke skraćenice postaju sve duže i duže a naroda i članstva sve manje. Jednu stvar je predsednik NDSS zaboravio u svojim lepim željama: Zemaljska Srbija zaslužuje bar jedan kosmodrom na svetskom nivou jer, zaboga, mi smo jeli zlatnim kašikama kada se na zapadu jelo prstima! Tek tada će Nebeska Srbija biti ponosna na svoje naslednike i tek tada se Srbija može nazvati Velikom 😉

  7. Kad vec pominjes Norvesku zaboravio si da kazes da je ista clanica NATO-a…

  8. Lijepe su ti zelje, ali su mogucnosti Srbije, a posebno tvoje, za ispunjenje tvojih zelja premale. Jos je pitanje hoce li Evropa da saradjuje i trguje sa nama, pod tvojim uslovima? Mislim da nece. Mozda nam cak uvede snakcije, a za vize -sigurno.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.