Miloš Jovanović: Ovo se nije desilo ni kod Gadafija

Ostavite komentar


  1. Alal vera Dr.Jovanoviću
    održaste režimu dooob
    ro i istinito predavanje.
    Kako su to „djon obrazi
    koji gledaju samo pare,
    nisu se ni nasekirali.

  2. OK Miloše, sve je dobro – ali kome pričaš, onima na koje se njihov Gospodar popišao da NIŠTA NE VREDE ???!!!

  3. Sve tačno što ste izneli u tekstu. Želimo dr Miloša Jovanović za novog budućeg predsednika. I to što pre, krajem ove godine.

  4. RADI I KRADI BATO DO KRAJA!

    Da je svaka porodica u Srbiji zadužena sa po 5.000 evra nije sporno u svakom slučaju. Da je zaduženje izvela Ana Brnabić nije moguće, ona to niti zna niti ume da izvede, možda je ispunila znalački želju svome šefu, koji je doveo, onako smotanu u Vladu, a zatim i učlanio u klubu naprednjaka. Sada kao predsednica Skupštine, njihovi odani i nezaboravni glasači – penzioneri očekuju da im vrati otete penzije penzionerima od strane njenog šefa ΛV, kojim parama “spasio” Srbiju od bankrota, a dodatno zadužio građane za tridesetosam milijarde evra. Ti novci su iskorišćeni za gradnju autoputeva, za finansiranje izmišljotine EKSPO 2027 i dobar deo za krađu od strane zna se koga.

  5. Uvek sam bila za Miloša, to je nada za ovu jadnu zemlju, valjda će ovaj narod progledati

  6. Miloš Jovanović je Izuzetan političar a i govornik, što je i ovim govorom pokazao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.