Miloš Jovanović: Ovo se nije desilo ni kod Gadafija 1printskrin: youtube- ParlamentSrbija

Miloš Jovanović, šef poslaničke grupe Nove DSS, negirao je da je bilo ko udario policajca danas u parlamentu, kao što, kako kaže, nije tačno da je bilo ko juče vređao ljude sa KiM u vreme minuta ćutanja. Optužio je Radenovića da je kriv za incidente u parlamentu.

„Nedostojna vlast ne može imati dostojnog kandidata, a Ana Brnabić je ponajmanje dostojna za novu funkciju. I mi zato nećmo podržati njenu kandidaturu. Za vreme njene vladavine država je pretvorena u partijsku prćiju, sa pokradenim izborima“, rekao je Jovanović.

Kako je Miloš Jovanović istakao, ovakve stvari nisu se dešavale ni kod Gadafija.

„Kod Gadafija se nije desilo da ono što nije dostupno sudu bude dostupno šefu države, koji može da vidi dva minuta nedostajećeg snimka nesreće kod Doljevca. Samo ovde može da se desi da kum predsednika ne odgvara za nesreću“, izjavio je Jovanović i dodao da vlast stalno priča kako se ne plaši ničega, ali uskraćuje opoziciji da se pojavi na televiziji ističući da njegova koalicija nije pozvana dve godine.

Osvrnuo se i na slučaj migracije birača iz Male Krsne u Beograd.

„Jedan od razloga zbog čega nećemo podržati Anu Brnabić je krađa na izborima. Nemojte reći da su ljudi iz Male Krsne došli da vide Ermitraž na Voždovcu. Došli su da promene mesto prebivališta. Od Arene ste napravili dispečerski centar. Ljudi, sram vas bilo. Pa Milan Sramatović iz Zdrave Srbije je objasnio zašto je prešao na vašu stranu, u kameru je svedočio. I pored svega toga ste izgubili vlast u Beogradu. Ali nije ni to glavni razlog, jer sa vama ima još gore, a to je vaš lažni patriotizam. Džepove ste napunili, ali ni jedan položaj Srba niste unapredili. Niste vratili ćirilicu, niste vratili vojni rok. Najgora je vaša veleizdajnička kosovska politika“, rekao je Miloš Jovanović, citirajući odredbe francusko-nemačkog sporazuma.

Sva dešavanja sa današnje sednice pratite u Danasovom BLOGU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari