Jovanović: Ne brine Šešelj, već tišina

Ostavite komentar


  1. Problem su nasi glupi politicari LOPOVI. .mi srbi smo sve izgubili iako smo bili napadnuti u Bih ..hrvatskoj ..ostajem Bez drzave jer smo najgluplja nacija u europi ….spasava se onaj ko napusta smrdiju i ko je vec davno otisli ..nestajemo kao nacija …Balkan ce biti ..slovenije hrvatska ..bosna ..velika albanija ..sandjak ..vojvodina ..velika albanija …srbi novi kurdi

  2. Jedna manifestacija koja pokazuje da smo prerasli problem koji smo imali!

  3. Čega se pametan stidi, budala se hvali, to je naša stra izreka. Nije ovo tišina, Gospodine Jovanoviću, ovo je razumni odgovor, demokratski zrelog društva.

  4. Gospodine Jovanovicu, mozda su ljudi nezainteresovani za Merditu, mozda im je dosta i Kosova a posebno vas, koji jednom manifestacijom pokusavate spojiti ljude. Kao sto sami znate, ekonomija nas spaja a ne leba i igara!

  5. Jovanović je skoro uvek u pravu. U pravu je i ovoga puta, jedino ne mogu da shvatim da se u Srbiji predsednik parlamentarne stranke u javnosti pojavljuje istetoviran u patikama i, ne znam ni kakve su ono pantalone. Slažem se i sa twitom da je hrabar. Dodajem da kaže uvek ono što treba a ne što birači vole da čuju. Ali tebra tetovaža?

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.