Jovanović (Novi DSS): Spremni smo za izbore, svaki dan vlasti SNS je dan štete za Srbiju 1Foto FoNet Ana Paunković

Predsednik Novog DSS-a Miloš Jovanović ocenio je danas da je ta stranka spremna za izbore, na kojima Srpska napredna stranka (SNS) treba da ode sa vlasti jer je svaki dan njihove vladavine dan štete za Srbiju.

Jovanović je sa saradnicima danas obišao Blace i Kruševac, gde je razgovarao sa građanima i istakao da je važno da SNS siđe sa vlasti, jer je, kako je naveo, „siledžijsko ponašanje, medijski prostakluk i tlačenje sopstvenog naroda koje sprovodi vlast – prešlo sve granice“.

„Spremni smo i radujemo se izborima, počeli smo kampanju 1. septembra. Mi smo glavni neprijatelji SNS-u i zato ćemo biti još energičniji i obići ćemo celu Srbiju“, rekao je lider Nove Demokratske stranke Srbije.

On je ocenio da su on i Novi DSS zabranjeni na televizijama sa nacionalnim frekvencijama.

„Ja, kao neko ko je osvojio skoro šest odsto glasova na predsedničkim izborima, nisam za godinu i po dana dobio nijedan poziv za televizije sa nacionalnim frekvencijama – Pink, Hepi, Prva, B92. Kao i na TV Kurir. Suštinski smo zabranjeni, i to su njihova pravila igre, kukavička Vučićeva pravila igre“, kazao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, posle Vučićevog usmenog prihvatanja francusko-nemačkog predloga sporazuma, jasno je da SNS mora što pre da ode sa vlasti.

„Spremni smo da ponesemo odgovornost. Ljudi nas vole, osećaju iskrenost i energiju i želju da se popravi stanje u zemlji i da Srbija zasija“, dodao je Miloš Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari