Miloš Jovanović o Beogradu: Prvo ćemo razgovarati sa kolegama iz opozicije

Ostavite komentar


  1. Ovo je lakrdija od demokratskih izbora ja licno glasam na sveckim izborima zadnjih 30god i jako sam tuzan zasto u mojoj maticnoj zemlji to nemoze biti bar 50% kao ovde.

  2. Normalno da je tako. Da ima sa kim da razgovara, možda bi i učinio drugačije, ovako, SNS ili bojkot opozicija, nije neka razlika. Svakako, mislim da je Miloš Jovanović jako pametan, i da će, ako bude bilo mogućnosti, formirati u Beogradu vlast sa opozicijom. Uvek sam pričao da bolje i Vučić, nego Đilas i kompanija, ali u ovoj situaciji ne mislim tako. Dobro je da SNS izgubi vlast bar u Beogradu, jer su se previše osilili. Inače, na nivou države, mislim da je dobro što je SNS uzela vlast, jer još uvek nismo završili sa oporavkom države, a znamo kako je to radio DOS. Ako stvarno do 2025. budu plate 1000, a penzije 500 evra, iako ja mislim da će to biti tek 2027. to je pravo vreme za promenu vlasti i dolazak DSS, kao državotvorne stranke, ali uz pomoć neke leve stranke, tipa „MORAMO“. Kažem da će tada biti trenutak, jer ćemo ekonomski biti solidni i doći će vreme za slobode, ekologiju… Ljudi ne kapiraju da neke stvari u državi ne mogu da se urade preko reda. Vidite kako su to uradile zapadne države i videćete da su prošle isti taj put. Na žalost, mi zbog komunizma kaskamo 50 godina.

  3. Miloše ne gubi vreme u tim razgovorima. Da su sposobni pre izbora bi se dogovorili i tako izašli na izbore.

  4. Prvo ćete razgovarati sa kolegama iz opozicije a drugo vas niko neće ništa pitati što je za vas dobro, da zadržite privid opozicione stranke

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.