Jovanović: Potreban razgovor vlasti i opozicije, a ne izbori pre dogovora

Ostavite komentar


  1. Slažem se sa Čedomirom, treba prvo objasniti ljudima koji su protiv sadašnje vlasti, da ne prave haos i ne zaluđuju narod bilo kakvim glupostima i nasilničkim protestima, pa se onda dogovoriti za izbore i videti koja vlast prednjači u državi Srbiji.

  2. Ovog prvog treba uhapsiti i primeniti zakon o poreklu kapitala mislim da ni pocepane starke mu nebi ostale ako bi morao da nadoknadi potroseni novac koji je nelegalno stekao

  3. A, sto ne prenesete sve sto je rekao??? Ne smete, jer vam ne odgovara, sta je rekao za Vucica.

  4. Kome je jos stalo do misljenja ove “ moralne “ gromade od jednog obicnog bednog amatera goluba prevrtaca. Sve podseca na davnu „96“ godinu kada se V.Draskovic potrudio da Sloba te godine ne padne. Mozda je g.Cedi upravo taj lik i scenario koji je bio inspiracija da se isto sada ponovi sa AV ali da on bude u ulozi spasioca. Ko zna …?

  5. Ja sam u velikoj dilemi da li da više čitam komentare. Botova mi je preko glave. Čeda se sa ovim predlogom pokazao kao najkonstrukjtivniji Političar u Srbiji. On govori da ne treba ići naizbore dok se vlast i opozicija o tome ne dogovore „kriza“ govori o pocepanim starkama i najtežim nikad ne dokazanim optužbama za nelegalnu imovinu. BUDI BOG S NAMA! Mnoga Čedina predviđanja su se ostvarila. Da je Srbija zavidna zemlja najbolje se vidi po orkestriranim omalovažavanjem lidera LDP.. Ona inteligentne političare i ljude bogate političkim znanjem ne podnosi. Uzaludno je i bezuspešno nastojanje Slobodana Spasića dase be uzvisi korišćenjem reči „običana bedni amater“. Ponizio je sebe a ne drugog!

  6. Jedan covek cela stranka !!! To je nacin da se “ zaradi prvi milion a da se nepita….kako“ !!!!

  7. Vec politicar sa ogromnim iskustvom daje veoma konstruktivne predloge kako bi zemlja izasla iz tragicne krize u kojo se nalazi . Nazalost pojedini komentari o nekom stecenom bogatstvu i tralala pricama koje slusamo vec duze vreme kako bi diskreditovali Jovanovica .Taj covek je prosao najteze izazove ,kriticne situacije i haos koje su stvorili tzv patriote i zna sta prica i sta je dobro za Srbiju .

  8. Neka si ti nama rekao a sad trk na Pink, ceka te Seselj da pljujete po opoziciji

  9. Tako je bez ultranacionalista i na osa poput Mladjana Djordjevica. Za moderno i prozapadno uredjeno drustvo a ne siledzijstvo fizicko Obradovica, odnosno psihicko i ekonomsko Djilasa! Dobro je Cedo!

  10. trebalo ti je 7 godina da to shvatiš ? a zar nisi govorio da opozicija nije u pravu sa svojim zahtevima kada su krenuli u bojkot ? neverovatno u kakvo se strašilo ovaj čovek pretvorio. da mi je neko pre 15 godina rekao da će Čeda biti „vođin igrač“ nasmejao bih mu se ali život „piše čuda“ : )

Ostavite komentar


Politika

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 10

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.