Jovanović: Predstavnici DSS su mi rekli da je Petrić dobar momak

Predsednik DSS-a za Danas tvrdi da nije deo vlasti na opštini Stari grad iako je njegova stranka podržala izbor predsednika skupštine iz redova SPAS-a, uz pomoć vladajuće SNS

Ostavite komentar


  1. Zamisli sada,Jovanoviću,da vratimo sve kooperativnosti DSS sa Miloševićem i ulogu Vojislava Koštunice u postoktobarskim događanjima i u perodu vlasti?Tvoja stranka ,kao gromada,političkih zbivanja u Srbiji,sa nešto više od !% glasača može da se svrsta u red sa LDS,Zavetnicima,1od 5 miliona,Levijatan,Živkovićvom Novom srankom,Šešeljem,,Srbijom 21,…..tu treba da tražiš one koji bi te,eventualno, prihvatili,sve drugo je „visoka matematika“.

  2. „petrić je dobar“ hahahahaha, kakvo dečije opravdanje. Kao da će se taj Petrić pitati za išta pa sad kao podržavamo „dobre“ kadrove iz SNS-a. Presmešna stranka i stvarno mi nije jasno zašto dobija ovoliko medijskog prostora.

  3. Ja sam glasao za Sapica i dok god on radi u korist gradjana kao sto to radni na opstini NBG, moze da bude sa kim hoce u vlasti ja cu glasati za njega a ne protiv nekog. I to je ono sto moraju ovi tzv opozicionari da srede u svojoj glavi, to sto je Bastac rusio znakove i ograde po Starom gradu sta nan je dobro donelo? Postujem kulturno izrazavanje, mogucnost razgovora sa svima kod Sapica jer podele su nas i dovele dovde!Sto gledate sta drugi rade dok sebe ne vidite i niste u mogucnosti da skupite kontrolore za izbore a to je ono osnovno. Podrska za kulturnog i postenog Sapica, samo tako i ne brini za ove zlurade komentare, sebicnih ljudi kojima je jedini cilj da oblate nekoga!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.