Jovanović: Srebrenica je naša sramota i greh

* Bolje je da je Saša Janković kada i ja u Srebrenici nego da i tada po Srbiji paktira sa desničarima i svim verzijama DS i njihovim liderima
Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno-demokratske partije, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Jovanoviću, nije naša ni sramota ni greh Srebnica, naša sramota i ogroman greh je to što zaboravljamo srpske žrtve, a tuđe veličamo. Kako neko može da poštuje tuđe žrtve ako pre toga ne oda počast žrtvama iz redova svog naroda.

  2. Mani me više Srebrenice ni oni se nebave našim žrtvama koje su veće nego njihove a svakom su svoje teške.Ne možemo stalno da se bavimo prošlosti jer nas pokolenja obavezuju da obezbedimo dobru budućnost za njih.

  3. Slažem se da se dešavanje iz Srebrenice ne sme nikada ponoviti, ali da neko kaže ““““To je naša sramota!““““ A nije mu sramota to što su muslimani iz Srebrenice ubijali Srbe? To je ok, Čedo, pretpostavljam? Muka mi je od ovakvih likova kojima su Srbi za sve krivi.

  4. Јовановића је за све срамота, осим што га није срамота како је постао милионер. Пошто га није срамота бесправног отимања туђе имовине, зашто би ико поверовао да му тешко пада и ужас Сребренице.

  5. Чедо, Чедо ј..о ме онај ко ме убеди да гласам за тебе једном

  6. Jeli bre, kako te nije sramota da sopstvenu zemlju, nazivaš sramnom igrešnom! P gde će ti duša Čedo?

  7. Nije i Neće BITI,,,Naša sramota,, ONOG,,junaka,,koji se ZBOG ZASLUGA,ZA srBbstvo,Krio ,,samo,, 15 godina,, NACIJA SRBIJE BILA,,SAMO ,,NJEGOV TALAC,i Imao Podršku ONOGA koji mu je Nudio i Javno i,,Sigurnu Kuću,,i Palio,Žario,i rušio, po Beogradu,,za sve Mu Sadrugare iz,,Nesrečno Sklopljenih Okolnosti,,.,,SREĆA PA STARE PRAVE VOJVODE I GENERALI, SRPSKE VOJSKE IZ WW1 U ČIJE SE UNIFORME PREOBUKAO,, NISU DOŽIVELE OVAKVOG,,KOLEGU,,.Za tretman s civilima ,odata Im je bila POČAST,ČAK I OD NEMAČKIH VOJSKOVOĐA..

  8. CITAM KOMENTARE I NE MOGU DA VERUJEM,KOLIKO SMO ZAGLIBILI U BLATO.NE SMETA VAM STO SE I DANAS VUCIC I DACIC RUKUJU SA IZETBEGOVICEM,PEVAJU MU TAMBURASI U KNEZ MIHAJLOVOJ,A NARODU PREPUSTAJU DA SE MRZI.TO JE VIDJENO OD 1990 DO 2000 POLITICARI SU SE GRLILI,A NAROD GINUO.STRASNO JE STO USRED BEOGRADA,BEOGRADJANI MORAJU DA SE POVLACE PRED BAGROM.CEDO SVAKA CAST ZA SVAKU REC.OVAJ REZIM JE REPRIZA DEVEDESETIH,NE SAMO STO SE CUTI O ZLOCINCIMA,NEGO IH VELICAJU.7000 000 PLACA RTS,A ONI NI REC O SREBRENICI,CEO DNEVNIK,KOJI INACE NE GLEDAM,PROSAO JE U PROMOCIJI VUCICA,DACICA,STEFANOVICA,MIHAJLOVICKE VULINA I KRAJ DNEVNIKA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.