Jovanović: Strani posmatrači – priznanje da ste nesposobni da uredite dvorište

Ostavite komentar


  1. Opozicija zaista vise ni sam nezna sta hoce. Prvo napadaju vlast da ne valjaju biracki spiskovi. Sada kada je vlast najavila da ce pozvati OEBS sada im ni to ne odgovara. Oni to cine jer dobro znaju da ih nece gradjani, a oni zbog neuspeha i pravdanja se ovako i ponasaju.

  2. Jel ovo ta ujedinjena opozicija,koja ni oko čega ne može da se složi.

    1. Prokleta avlija ( a ne dvoriste sa upravnikom zgrade,stambene zajednice Srba sa politickim,raznolikim arsinima…)…

  3. Jedini spas je u totalnoj promeni politickog sistema. A, to nije moguce ni sa sadasnjom Vucicevom, niti sa nekom od postojecih alternativa koje nam se nude.Jednostavno iz drzave se motkom mora proterati MAFIJA, jer ona je zbog Milosevicevog koncepta privatizacije pojela citavu DRZAVU, sve njene institucije i inficirala dobar deo stanovnistva, a drugi naterala u beg iz sopstvene zemlje.
    Takva promena moze da se izvede samo u jednom blic krigu, udarom neke patriotske grupe elite, pre svega orjentisane ka vojnim krugovima, koja je jos ostala uracunljiva i svesno orjentisana ka normalnom zivotu u kome ljudi nisu mete i materijal za profitiranje, vec smisao zivota .
    U suprotnom imacemo EUTANAZIJU sosptvenog naroda i definitivnu likvidaciju drzave Srbije posle 800 godina njene nadcovecanske borbe za ocuvanje drzavnog integriteta i suvereniteta.
    Nije realno nadati se da ce sadasnji Vucicev rezim, koji je u stvari Seseljev radikalsko-julovski kulturno napustiti udobne votelje u vlasti i privilegije koje obilato i neumereno koriste svih ovih godina. Ako nekome jos nije jasno 2012. godine na vlast se vratila mafija i sverceri, koje je Milosevicev rezim formirao devedesetih i koji jednostavno neznaju da zive drugacije, sem da OTIMAJU i KRADU. U takvom ambijentu nije moguca ni jedna EKONOMIJA.A bez ekonomije nema ni DRZAVE. Sem ukoliko nasa POLITICKA ELITA u ocuvanju svog politickog uticaja za navek nije odlucila da Srbiju reformise iz DRZAVE u TERITORIJU. Kao na primer sto je Palestina.

    1. Jedini spas je da nam opet na grbaču dodje neki Tito,neki goli otok…jer za Srbe nije demokratija,nego Kim,ili Tito,pa da vidiš kako bi se sve dovelo u red,ili zatvor.

  4. Opoziciji ništa nije dovoljno dobro… uvek i u svemu traže manu, vide nepravdu uperenu baš protiv njih lično a ne shvataju da su jadni, nedovršeni, sami sebi patnja i muka su najveća…

  5. Šta je dosada postignuto po tom modelu da opozicija sedi u skupštini predstavljajući glinene golubove. Bojkot izbora je veće osporavanje legitimiteta uzurpatorsko štetočinskoj vlasti. I na kraju, ne i najmanje bitno, taj film sa opozicijom u skupštini smo već gledali. Dosadio je svima.

  6. Strani posmatraci su priznanje da je SNS transparentna i bez lazi i prevara

    1. Draga Ceco, a na koje neprijatelje Srbije misliš pošto ih ima mnogo?

  7. Kopa Mujo rupe za bandere. Kada završi, Haso zatrpava rupe. Gleda čovek sa strane, prilazi, pa kaže: – Ljudi, pa to što radite nema nikakve logike!
    Mujo ga gleda, pa uzvraća:
    – Čuj, nema Logike! Ko ti je taj? Nema, bolan Ibre da postavlja bandere!
    Naravoučenije? Nema LOGIKE, ali će DSS nastaviti u stilu Muje i Hase!

  8. eeee…botovi sta vam je danas….umesto da poslusate gospodju Vjericu vi navalili pa citate odlicne novine em i komrentarisete …ako to cuje vas “ dragi vam predsednik“ bice stabilizacije sendvica ( kao penzija ) a znate da ni on ne cita list“Danas“… mada mu bih tolpo preporucio

    1. Sav radikalski krem uključujući i predsednika Vučića čita isključivo Danas . Informer , Kurir, Alo… su za uzrast od 0-3 godine . Radikalska elita samo prekontroliše naslove da vidi da li sve piše kako su naredili .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.