Jovanović: Trećina Beograđana bez kanalizacije, to je važnije od nacionalnog stadiona

Ostavite komentar


  1. I NBG i Vojislava Ilića imaju kanalizaciju pa smrde ko tvor.
    Moja septička je bolja od svake kanalizacije. Kad naučite da pravite kanalizaciju javite se.

  2. Jovanović nije čuo da će Nacionalnim investicionim planom biti obezbeđena sredstva da se problem kanalizacije u Beogradu, ali i Srbiji reši. Jovanović kao i njegovi šefovi jedino znaju da se bave politikanstvom i da ono što su rezultati njihovih politika predstavljaju u javnosti kao problem, ali ne zaboravlja se ko je te probleme kreirao.

  3. Jovanović bolje da se raspita da bude obavrsten da će Nacionalnim investicionim planom biti obezbeđena sredstva kako bi se resio problem kanalozacije u Beogradu i Srbiji, nrka ga neko obvrsti a ne da lupeta

  4. Cilj je da se Vesič i ostali hohštapleri iz gradske i republičke vlasti UGRADE u projekt nacionalnog stadiona. Nadam se da će na takvom stadionu razmišljati o svojim nedelima kada tamo budu boravili na duži period.

  5. Interesantno je kako ste tek sada uvideli na taj problem,a dok ste bili na vlasti o tom problemu nise preduzimali nista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.