Jugović: Laži Tepić ne mogu da sakriju nepristojno bogatstvo Đilasa

Ostavite komentar


  1. Kakva zamena teza sa dna kace. Nekakav konformistički entitet Jugović zna da nikakve trgovine oružijem nema. Samo mu se javilo. Ajde se malo više potrudite za apanažu koju dobijate, da budete malo koherentniji sa činjenicama. Kakve veze ima bogatstvo Đilasa sa kriminalnom trgovinom oružja najviših nosilaca vlasti u Srbiji? Kad na to pitanje odgovorite Vi se slobodno javno oglasite. Dotada, ne zagađujte javni prostor stupidnostima bespotrebno.

    1. Au, al su ovi napredni „izdresirani“ da svi kao jedan ( vodja ) ponavljaju izlizanu mantru, da su svi krivi osim njih, a oni na vlasti skoro osam godina, Bože hoće li ovaj narod doći pameti.

  2. Marinika Tepić je pobegla od TV duela sa Djukom. Ona stavove sme da iznese samo na tviteru, jer tu može oponente da ignoriše a u emisiji to ne može. Tako da Jugoviću, znamo mi to

  3. Kakvo ponavljanje izlizanih floskula i manipulisanje cinjenicama.
    Jedna od njih – GIM ima dozvolu za trgovinu oruzjem jos kada je Vuk bio ministar. Tacno, ima za trgovinu, ali ne i za sverc.

  4. Zbog sumnji u Đilasa oproštena su režimu, i to blanko, sva sr.. a. Jel’ to Jugovićeva teza?

    1. Lik je poznati preletac jos iz JULa i on se nasao da nesto brani sto je jasno kao dan.Kakve veze ima povlacenje priznanja Kosova od strane Gane sa svercom oruzja?

  5. Da li može Danas da nas danas (i ubuduće) poštedi ovakvih budalaština?
    Bar na vašim stranicama da imamo utočište od agresivnog rečnika, prizemnog vređanja i zamena teza?
    Razumemo, nepristrasno novinarstvo, ali da li zaista morate da objavljujete ovakve reakcije? Kakva korist od ovog nazovi pisanija, a zapravo izlučevina?

    1. Postoji li potreba saslušati drugu stranu, dati joj prostor kada je druga strana suštinski nesposobna za dijalog i diskusiju?

  6. Ispitajte to vec jednom,odakle mu i sta sve ima,i stavite tacku na to,,,mislim da imamo pametnije teme i ozbiljnije probleme!I

  7. Bratislave , pa to sada nije tema u ovoj užarenom aferi ogromnih svota milijardi evra . u korupcionsškoj ali i mafijaškom aferi sa Krušikom…države Srbije.!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.