Jugović: Lažnog doktora nauka podržava sto doktora nauka

Ostavite komentar


  1. Postojanje ovih i ovakvih bezbojnih "kandidata" sprečiće i izlečiće jedino MONARHIJA! Bez Kralja ne valja! Ili, zašto ne evo, je l““ mogu JA da budem Predsednik Republike – al““ da mi se da budžet za kampanju od jedno 8 miliona evra – 95% ću da vratim u Budžet, a preostalih 5% upotrebiću za neke sitnije lične potrebe. Sikter, more!

  2. Činjenica da je ““potpredsednik Pokreta socijalista““ (šta god to značilo),diskvalifikuje ga kao ozbiljnog čoveka.Želim reći,osim roditelja,i još ponekog rođaka,ko može provesti više od 5 minuta u društvu Vulina ?

  3. ma folira, koji su ti 100 doktora nauka? da vidimo ko su i kako se zovu.

  4. Ovakvim ljudima ogledalo ništa ne pomaže. A kad se vide u novinama onda vide da su slični onima koji se već pojavljuju po novinama. I želja im je da se pojave na televiziji.(u rijalitiju je gužva).

  5. Borba za prostvetnog radnika pocinje kad se beskicmenjaci zaposleni u prosveti pobune kad direktor skole proda radno mesto ili zaposli svoju snajku, svalerku il stranacku drugaricu.

  6. "Lažnog doktora nauka podržava sto doktora nauka"; pretpostavljam lažnih.

  7. Kakav doktor,takva i raseljena lica sa Kosova.Iza njegove titule nema znanja ni postenja,kao sto je njihov status polutanski:bez imovine na Kosovu(prodali Albancima).Od rusitelja,postali podizaci nepotrebnih hramova(nesto ili neko mora zameniti jedinu partiju),a nekretnine u Srbiji samo pojacavaju njihov status ljudi bliskih Vulinu,Crkvi i svakoj vlasti koja je sama sebi cilj i sredstvo za postizanje istog.
    Posteni doktori nauka su u celoj prici i kolateralna steta i slika i prilika Srbije,njenog morala i pameti.

  8. ja ladno ne znam na koga ovaj misli. toliko imamo lažnih doktora, da nemam direktnu asocijaciju ni na koga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.