Kabinet Mogerini za Danas: Kosovske vlasti da poštuju vladavinu prava

Ostavite komentar


  1. Kada će novinari početi da insistiraju da im političari odgovore na postavljeno pitanje, a ne da izbacuju fraze.
    Da li će EU da preduzme nešto povodom nastale situacije.
    Mi pratimo…
    Znači neće ništa, ali to ne kažu konkretno, nego uvijeno.

  2. А, зашто наш министар спољни Ивица Дачић не оде до Курц Себастијана, да га замоли да стане мало и на нашу страну? Ако су Албанци преко Курц Себастијана покушали да се убаце у Интерпол, додуше, неуспешно, вероватно је човек отвореног срца, и хоће да помогне. Коферче пара, отпеваш му на увце Миљацку, мирна Бачка. Шармер је наш попечитељ спољни Ивица. Могао би у делегацији да буде и Палма. Сад, не верујем да би Јагодинац из прве могао да каже: „Овом господину 2000, за лекове“, али би после срдачног разговора дошли до прихватљиве суме. Сем тога, Палма је већ водио пољопривреднике у Аустрију, па не би могао да залута, до Египта, рецимо. Ово је добитни двојац без кормилара.

  3. Не знам због чега није објављен мој коментар па ћу покушати да га поновим. Можда би наш министар Ивица Дачић могао да оде до Курц Себастијана и замоли га да мало стане и на нашу страну. Дачић је рекао да су Албанци преко Курц Себастијана покушали да се учлане у Интерпол, додуше, неуспешно. Верујем да су то „убеђивање“ Аустријанца мало и платили па би и наш Ивица могао да понесе једно коферче, отпева му Миљацку и заврши посао. Таксе укинуте, људи пуштени на слободу, а, убице Ивановића ће бити осуђене, колко за 50-ак година. Ипак је то процес, а правда је у Србији спора али достижна. То потврђују случаји несрећног Ћурувије или војника у Топчидеру.

    1. Ne objavljuju ni moje, iako nema vulgarnosti niti vredjanja…. Ali sto bi se Danas ponasao prema meni drugacije od Informera ili nekog drugog giganta …. zato `Ajd Zdravo…. I’m out…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.