Kad se Vučić napio drugi put u životu, a kad treći: Srđan Milivojević o "predsednikovim proslavama ubistava Đinđića i Ćuruvije" 1 EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Nikada, ali nikada nemojte zaboraviti da je predsednik vaše stranke rekao da se drugi put u životu napio kad je ubijen Zoran Đinđić – rekao je danas u Skupštini Srbije, poslanik DS Srđan Milivojević.

Njemu je na to odgovorio šef poslaničke grupe SNS, Milenko Jovanov, navodeći da ovakve tvrdnje dolaze od onih koji nisu uspeli niti su, kako je rekao, hteli da zaštite svog predsednika stranke.

– O svom predsedniku stranke su počeli da se brinu tek onda kada su njihovin saradnici, njihovi prijatelji, oni koji su zajedno sa njima ulicama hodali, kojima su pomagali da legalizuju svoje poslove u asfaltiranju puteva po Srbiji, tog istog predsednika stranke ubili. Tako da je to tema o kojoj bi ovi koji su držali predavanja ćute – rekao je Jovanov.

Šest dana kukaju i vrište u Šolakovim medijima, dodao je, kako ih “kako kažu – prostački vređam”.

– A, oni nas vređaju gospodski. To je u redu i to nije za osudu i zgražavanje – rekao je Jovanov.

Kad se Vučić napio drugi put u životu, a kad treći: Srđan Milivojević o "predsednikovim proslavama ubistava Đinđića i Ćuruvije" 2
foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Kada govorite o ubistvu Zorana Đinđiča, odgovorio je Srđan Milivojević – nikada, ali nikada nemojte da zaboravite da se to ubistvo proslavilo pijanstvom, da ste to ubistvo vi najavili na protestu SRS kad ste svog političkog oca ispraćali u Hag.

– Da ste najavili, sponzorisali i podržali to ubistvo i instruisali ubice. Nikada ali nikada nemojte zaboraviti da ste zbog griže savesti ulicu sa imenom tog čoveka menjali na silu. Čak ste govorili da ćete se iseliti iz te ulice. Nikada nemojte zaboraviti da se predsednik vaše stranke drugi put napio zbog ubistva Đinđića… Ne, treći put, lažem, lažem…, drugi put se napio kada je ubijen Slavko Ćuruvija. Izvinjavam se – zaključio je Srđan Milivojević.

Kad se Vučić napio drugi put u životu, a kad treći: Srđan Milivojević o "predsednikovim proslavama ubistava Đinđića i Ćuruvije" 3
foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Milenko Jovanov: Za vas su daske mrtvačkog kovčega, daske koje život znače

Milenko Jovanov mu je potom odgovorio da Aleksandar Vučić to nikada nije izjavio, već je reč o, istakao je laži koju je objavio „onaj Brkićev tabloid“.

– Međutim, jeste bilo slavlja i zalivanja kada je ubijen Zoran Đinđić. To su uradili oni koji su formirali posle njega. Oni koji su puštali balone os sreće kada je umro Slobodan Milošević. Ne postoji normalan čovek koji može da se raduje nečijoj smrti. Slavili su oni koji su se ponašali tako da samo što nisu zapevali kad su je formirali. E, tako su bili u žalosti – rekao je Jovanov.

Dodao je, „za vas su daske mrtvačkog kovčega, daske koje život znače“.

– Vi samo smrt očekujete i proslavljate. To samo vama pada na pamet… Izuzmite nas iz toga. Niti je ko slavio…, naprotiv, postoji stenogram razgovora Vučića i Vojislava Šešelja, gde govori vrlo loše o tome što se događa u Srbiji i zašto je imao negaativan stan o svemu što se dešavalo i ubistvom Zorana Đinđića – rekao je Jovanov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari