Kadrovi SPS su nesmenjivi u poslovima nafte i gasa u Srbiji: Srećko Đukić o odnosima ruskih zvaničnika sa socijalistima

Ostavite komentar


  1. Ovo je model podele „plena“ identičan,prekopiran,k’o u Rusiji.
    Sve lažne partije i pokret su dobili deo plena i tako omogućili da traju do dan danas i stvaraju privid o pluralizmu u Srbiji.
    Zločini ne zastarevaju,istorija se ponavlja tako da možemo očekivati povratak,’43.

  2. Licni intetesi, interesi i nista vise, koji bre narod, pa oni su u kampanji govorili samo o sankcijama i Rusiji,. Ne interesuju njih ni penzioneri, ni narod, ni bela kuga, ni bolesna deca koja se lece slsanjem poruka, moogla bi nabrajati do sutra….Nisu oni krivi, mi smo g…a, a kad im g…a dosade puste vodu i …….

  3. Najveci partijski plen SPS-a je Srbijagas, a preko cerke zajednicke rusko-srpske firme je realizovan projekat Turski tok. Radilo se bez tendera, pa je kilometar naseg gasovoda znatno skuplji od onoga kroz Bugarsku, a dobit je zavrsila u majka-firmi sa sedistem u svajcarskom poreskom raju Cug. Sasvim dovoljan razlog za „produbljivanje“ saradnje.
    Ako se secate teatralnog izbacivanja Bajatovica sa satanka kod ministarke Mihajlovic, mozda ste pomislili da to znaci njegovu smenu. Njet, usledila je intervencija iz Moskve i sve je ostalo nepromenjeno, cisto da se ne remete uhodane seme.

  4. Uvek je aktuelno pitanje nacionalne izdaje,korupcije i kriminala u tzv politici Srbije.Apokaliptični jahači bez uticaja nezavisnog sudstva,ali sve ima svoj kraj.

  5. Imamo i ruske kadrove, ljude koji otvoreno rade za interese druge države. Šta to beše veleizdaja?

  6. E pa kad je trebalo dotuci zmiju u glavu demokrate je vratile u zivot.A onda je zmija progutala njih.I sad se izgleda u ovoj nesrecnoj zemlji nista ne moze bez zmije.

  7. Sankcije ne vaze kad su diplomatski letovi u pitanju tako da tu nema nista sporno

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke 8

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici šest novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili upražnjena mesta poslanika koji su ranije podneli ostavke.Poslanike sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke - Miloša Vučevića, Nikolu Selakovića i Predraga Bandića, zameniće Staša Stojanović, Nataša Ivanović i Nikola Lazić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.