Kako će izgledati polaganje zakletve Aleksandra Vučića za drugi predsednički mandat

Ostavite komentar


  1. Mene samo zanima da li ce Premijerka održati hvalospevni bljutavi,intelektualni govor.

  2. Započeće tekstom: Tako mi dobrobiti svih građana Srbije, javno ću objaviti imena „kompletnih idiota“ koji su rušili Savamalu, smeniću i pohapsiti sve koji imaju lažne diplome a naročito dokazane plagijatore, jer se njima ne može verovati, ničija deca se više neće slikati i družiti sa huliganima i kriminalcima , penzije nećemo otimati a poreze i akcize ćemo smanjiti. Nekako ću roditi dva nedostajuća minuta sa naplatne rampe Doljevac koje sam odgledao ai su se izgubili, Lišićemo slobode sve koji su učestvovali u aferama „helikopter“, „Jovanjica“, „Krušik“ i još jedno 200-300 drugih koje je narod zaboravio. Neću širiti paniku, obzirom da sam završio prava (ali nikada nisam radio u struci), pa se sećam da je to krivično delo. Podićiću iz pepela institucije urušene nepotizmom, korupcijom i negativnom selekcijom. Neću se više postavljati nekompetentne ljude na važna mesta. Ako je potrebno zbog svega izrečenog ću uhapsiti i sam sebe ako je to u interesu Srbije i njenigh građana. Prestaću da se prenemažem i kukumavčim, počeću da govorim istinu i samo istinu, i biću veran iskren drug koji drži datu reč, koliko god da je to suprotno mojoj prirodi.

  3. Ehe,biće plejada intelektualaca,obrazovanih,poštenih,rodoljuba Srbije ,nekada ,naše države.
    Vlada u punom sastavu.,na celu sa Premijerkom.
    Cirkus tragedije gostuje u našem nekadašnjem gradu.

  4. Da li ce biti ponižavanja Ministara ( Tome Mone ,Drobnjaka i ostalih), ?
    Narod je odavnooo ponizen.
    Sreća pa još nije svestan.

  5. Nek je sa srećom… ali što pre sankcije Rusiji i Putinu. Da ne postane i on Rusofil jer onda zajedno sa Rusijom propali smo za navek. Aj sa srećom.

  6. Eto sreće i radosti! Sad će u govoru obećati povećanje penzija!!!! Iz „zlatnog doba“ ulazimo u „novo mračno doba“!!!!

  7. a što ne našpišete koji delovi grada će biti blokirani i na koliko sati…

  8. Zakleo se i prošli put, pa je hiljadu puta prekršio tu zakletvu.
    Čovek je nezreo za mesto na kome se nalazi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.