Kako će se zvati novi Nestorovićev pokret i ko će biti u njemu?

Ostavite komentar


  1. Nasli su resenje da neki ostanu navodno posteni a drugi da se presele u stvarne osnivace pokreta. Uostalom, sef vladajuce sekte je vec pre nekoliko dana rekao da imaju vecinu u BG

  2. On nije mogao da ispuštuje demokratske procedure u sopstvenom pokretu, kako li će tek to da uradi kad dobije neku vlast?

  3. Ne videse mene na glasanju vise, ovo je prevrsilo svaku meru oko gubljenja vremena za glasanje.
    nama nema spasa

  4. Nema od toga nista! Kada si Nestorovicu, okrenuo ledja onoj sestorci, pre svega Umnih ljudi i inteligenciji, gde i kako mislis sa uspehom u nekakvim politickim vodana, IZMIRITE ‘racune“ i ponovo nazad k njima, pa zajednicki kako sste i zamislili. Vucicevi u „primitivi“ se ne razdvajaju a i visoko obrazovani i nteligentni i pre svega ISKUSTVENI to da cinite, ma NIKAKO ! A licna tvrdoglavost neigra u kolu ! Sedmorica, vecinskim glasanjem medju vama izabrati jednoga koji ce vrsiti ulogu Predsednika ! I garantujem u Vase dobro Srbiji !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.