Kako je predsednik narušio bezbednost objekta VBA: Novica Antić o tome „šta je Đura pokazao Vučiću“

Ostavite komentar


  1. Ово је, ваљда, добио у задатак од својих ментора са запада.

  2. Mogao je g. Vucic da poseti centar ali bez pompe ali ne moze mora da se vidi da je bio na tom mestu sa druge strane zasto mora da vidi bilo sta dovoljno je da je informisan, valjda to tako ide u uredjenim zemljama, ali!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da da. Napredno. Ziveli

  3. ..da je bilo ko od gradjana slicno ucinio teske robije bi dobio..recimo mi smo u Jna vojske ucili I da je br puske vojna tajna..sramota sta Sns kamarila radi vojsci a I narodu..

  4. pa ovde se vidi krajnje neprimereni potez ,gazde srbije, sramotno je to sto sto je uradjeno a cak se vidi i lik osobe na radnom mestu, odavanje bezbednosne slike, je za osudu, i sta ceka tuxilastbo , zbog ovog treva da se pokrene postupak protiv ,gazde, odmah…i izjava da je jedna agencija bezbefnosna , navodno razbila neku spijunsku grupu, pa koliko je samo bezb podataka razotkrio gazda i ,,nikom nista,, sta je sve pricao pokazivao i slicno ovde u opste ne treba da postoje neke spijunske grupe samo neka gledaju pink i ostale tv na kojima ,gazda, gostuje i sve ce znati ..stoga mogao bi 9vaj vojni sindikat da pokrene tuzbu prijavu protiv rukovodioxa te vojne sluzbe i predsednika….

  5. Nejasno je da vojna služba koja kontraobaveštajno štiti Vojsku Srbije štiti i predsednika Srbije ( umesto BIA). Zašto je VBA potreban bilo kakav operativni centar? Pa Vojska Srbije ima manje od 20.000 pripadnika, nije to više ona JNA sa preko 250.000 ljudi.

  6. Izgleda da ce opet biti partizanstina,narod ce morati da se samoorganizuje da bi bio siguran.

  7. Još jedan jeftn reklamerski gaf narcisoidnog predsjednka.Od svi poslova i zadataka,onni manje ni više nego u VBA.Vb je agencija strani obavještajni službi,umjesto da štiti državu od njih.Ništa nelogično kad američki i engleski oficiri sjede u Generalštabu VS.Kako onada VBA može biti autonomna i samostalna.Sve je to prodato,kao na buvljaku.

  8. živio sam u Nišu jednu god. i okolini grada ,upoznao mnogo divni ljudi što mislim i za ostalu zemlju ali da se ne ljutite komšije…vi ste u vremenu,,ZADRUGA,, i ostali rijaliti…..katastrofa jedna pored toliko priznati naučnika,sportista,umetnika…..

  9. O pa dokle vise da ovog izdajnika svi primaju i peze mu.Ovde niko nije smeo da udje?Koji diletanti pa to je uzas?!

  10. On AV ,svakog dana daje i odaje vojne tajne na tv,broj vojnika vrste oružja ,nabavke i sl.Zaustanite budalu,neka priča o asfaltu ,nemoj da nas više razoružavanja uz pomoć eu i sličnih antisrpski humanitarnih institucija.Dosta bre više ,vidiš da ni šiptari ne pominju broj pušaka koje su podelili njihovim ulica rima, teroristima u uniformama. koji rade šta hoće po KiM.

  11. Bog te mazo,gde u svetu postoji u vojsci vojni sindikat,zna li se šta,molim crtu i ostale crtice da istraže to ida objave u javnost?!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 7

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.