Kako je premijerka postala stručnjakinja za analizu naslovnica Danasa?

Predsednica Vlade Ana Brnabić na nacionalnoj frekvenciji u odbrani stranačkog šefa od "patološke mržnje" i "neslobodnih medija"

Ostavite komentar


  1. Ignorisati bagru al’ ne zaboravljati sta su nam radili i sta nam rade !!!

  2. Ima li u ovoj državi još neko ko Premijera shvata ozbiljno? Po Ustavu Srbije glavni koji vodi Vladu se naziva Predsednik a ne Premijerka Vlade.

  3. Da li je ovo funkcionerska kampanja? Fikusu ovo nije posao. Zloupotrebljava funkciju predsednika vlade da lupa gluposti.

  4. Znao je Vučić da će ako joj bude dozvoljeno da usvoji dete, (jedini gej par u Srbiji kojima je to dozvoljeno) da će da postane više napredna od drugih naprednjaka.

  5. NapreDNO a Srbija na dnu. Njen sef bi da svi mi igramo deset godina istu igru neoradikala uz obavezan marketing. Ali svemu dodje kraj.

    1. O cemu pises majketi,sta napredno zatvorili tri fabrike u Paracinu sa oko 7000 radnika ,pa jos desetinu firmi od 2000 do 2012 godine rasturili vojsku gore nego NATO PAKT unistili 1.500 tenka i jos toliko oklopnih drugih vozila. To gradjaninu nije dno nego je ispod bilo kakvog dna. Jame imaju dno a DOS dok je bio na vlast je rupa BEZ DNA AKO NISI ZABORAVIO DA SMO IMALI MOCNO NAORUZANU VOJSKU, a jos gde je celik od tih oklopnih vozila i zasto nam Amerikanci prodali zelezaru za 1 dolar kad istopili svo oruzje. Dali zelezaru nisu naplatili kroz celik. GRADJANINE ako imas odgovor napisi.

      1. Kao poražena nacija koja je izgubila deo teritorije potpisivanjem Kumanovske kapitulacije morali smo da ,.,ograničimo,,broj vojnika,oklopnih vozila a neka protivavionska sredstva da uništimo.Prestavnici Srbije u tom porazu su bili Milošević,Šešelj,Dačić,Nikolić,Palma,Vučić i dr . DOS je preuzeo obavezu poražene i posramljene ,,ratne,,elite.Jedina greška DOSa jeste što nisu zaštitili Đinđića kako bi raskrinko vlastoljubce i nesposobnjakoviće….

        1. Milosevic,Seselj i Dacic doveli su Srbiju na ivicu ambisa.
          DOS je bila snaga koja je učinila korak napred.

  6. Mali rebus za premijerku vec Dana’s je postavio Corax.Bas je neobicno da slob T I’ma veze sa krstacom obzirom da su neki davno aitomaski navili unoverzitet be z portfelja.Blago arhivarima,ne znam kako stizu sve da arhiviraju.❣️

  7. Živeo Čale, pusti čale plaćenike nego sooomooo hrooobrooo prootoov baaagrooo. Kao da je lako biti fikus i to Vučićev.

  8. Ma jok, jošte veći je stručnjak za vezivanje „pojasa zadovoljstva“. Niko se brže ne opaše od Ane.

  9. Eklatantan primer,o Aki pa jesmo rekli da prijaviš kada naučiš neki novi izraz.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.