Kako je rat u Ukrajini izbacio Bugarsku iz ruske orbite

Ostavite komentar


  1. Procene o popularnosti, privrzenostii osecanju Bugarskog naroda prema Rusima je totalno pogresna oko 80% Bugara jos uvek cvrsto veruje i ima slavensko osecanje prema Rusiji a jedan od razloga je diskriminatorsko ponasanje Brisela prema Bugarskoj i Bugarima u zemlji po ulasku u EU i NATO skoro sva proizvodnja je stala ili unistena dobar deo stanovnistva je doveden na prosjacki stap investicija iz EU maltene i nema ili su toliko male da se i nevide gde god se okrenete infrastruktura je jis iz „sovjetskog vremena“ vecina zivi u beznadju za sutra…a tek cemo da vidimo kako ce da se snadju sa poskupljenjem energenata i hrane jer vecina zivi na „stotinkama“ a za „levče“ se gine…narod neveruje vise u EU integracije i lazi o boljem sutra u EU zajednici a stranci haraju zemljom i mlate kako hoce…tako nije bilo ni za vreme sovjeta…

  2. Bravo Bugari. Kamo sreće da režim u Srbiji ima snage i pameti, da se na vas ugleda.

  3. Srbija, posto je svaka zavisnost opasna, mora u buduce, da poradi na smanjenju ekonomske zavisnosti od EU. Srbiji nije potrebno clanstvo u EU, pridruzni status je dovoljan. I u tom prodruzenom statusu Srbija je vise dale EU nego sto je od nje dobila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.